Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onunla çok mutlusunuz. Aşkıve gündelik sorunlardan arınmış yalın haliyle doya, doya yaşıyorsunuz. Onu kaybetmemek için daha neler yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz.

İş hayatınız biraz çetrefilli. Dolanmış misina gibi karmaşık ve gayri memnun ilişkiler içindesiniz. Aradığınız çıkışı haftanın içinde bulacaksınız. Eski birarkadaşınızın sizi bu karmaşanın içinden çekip alacak.

Yaklaşan bir ödeme sizi düşündürüyor. Çare arayacak ve sürpriz bir şekilde, üstelik geri ödenmeyecek bir parayla bu açığı kapatacaksınız. Yakında başlayacağınız yenihayatınızda çok daha doyum içinde olacaksınız.

Bugün alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki vermemeye özen gösterin. Ani kararlar almaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay sizin burcunuzda hareketini devam ettirecek. Enerjiniz yüksek olarak güne başlıyorsunuz. Şanslı, mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Artık sizi geriye çekenlere değil ileriye götüreceklere odaklanmalısınız. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için günün ilk yarısını tercih edebilirsiniz. Akşama bırakmamanız iyi olur. Öğle sonrasında ise Venüs-Uranüs zorlu kontağı aktifleşiyor. Beklenmedik durumlar, haberler alabilirsiniz. Bu konu partnerinizle de alakalı olabilir. Bir anlık sinirle hemen tepki vermeyin. Akşam 19:45 itibariyle Venüs Kova burcuna giriş yapıyor. 26 Mart'a kadar tahmin edemeyeceğiniz güzellikte bir maddi kaynak bulabilirsiniz. Maaşınızda veya aldığınız primde artış olabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretin başarı getirecek!Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. Gerçekleştirmekten çekindiğin bir işte cesaretin sayesinde başarıya ulaşıyorsun. Başarı içinde ilerlerken kibrinin başarının önüne geçmesine izin vermemen gereken bir gündesin. Katılacağın bir eğlence ortamında gösterişinle tüm dikkatleri üstüne çekiyorsun. Birlikte olduğun kişinin gün içinde yapacağı sürprizlerle egon doruklara çıkıyor. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonunu onlarla geçirmek için planlarını değiştirebilirsin. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyeceksin. Dizi ve film keyfi yapabilirsin.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda birtakım olaylarla yüzleşmeniz gerekebilir. Yüzleşmekten kaçmayın ve kararlarınızda net olun.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel yönden önem verdiğiniz konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hayal kuracağınız zamanlar var. Sezgilerinizle olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ciddiyetle eğileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde gizli kalmış konular gündeme gelebilir.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem kendinize hem partnerinize karşı adil olmalısınız. Her konuda başarılı olabilirsiniz lakin sizi kullanmaya çalışanları bulun.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Analitik düşünce yapınızı bir miktar kaybettiniz. Son zamanlarda verdiğiniz reaksiyonlarınızın çoğu duygusal. Duygusal düşünüyor, dolayısı ile duygusal kararlar veriyorsunuz. Bir süre daha durum böyle devam edeceğe benziyor. Aile içindeki ani çıkışlarınız aile üyelerini rahatsız ediyor.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddenin değerini bilen oğlaklar kendinizi ifade etme arzunuzla bilinçaltı sınırlarınız çatışacaktır. Finansal haberler kaygı yapabilir, uzun vadeli sonuçlara odaklanın.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Mart?a kadar Kova burcuna yerleşen Venüs, paranıza bereket getirir. Sanal ortamlarda paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geleneksel bakış açılarından sıyrılıp yeni fikirlerle gelirinizi şekillendirmek hoşunuza gidecektir. Özgürlüğünüzün farkına varırsınız. Bu dönemde kimseye hesap vermek istemezsiniz.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fevrileşmekten kaçınmalısınız. Eleştiriler ve iç geriliminiz, sizi son derece sakar, sözlerine dikkat etmeyen, dikkatsiz biri haline getirebilir. Sabır ve sebatın ne kadar önemli olduğunu unutmayın ve hareketlerinizi buna göre dengeleyin.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 09' 10" R
Ay
Başak
19° 58' 43"
Merkür
Boğa
02° 23' 54"
Venüs
Boğa
22° 17' 21"
Mars
Koç
12° 58' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 26"
Satürn
Balık
17° 55' 28"
Uranüs
Boğa
23° 20' 51"
Neptün
Balık
29° 22' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 13"
Lilith
Başak
25° 15' 19"
True Node
Koç
14° 54' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>