Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Takdir Görüyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

İşler bugün sizin için bir şekilde küçük bir zirveye ulaşıyor. Kendinizi sevme konusunda neler yapabileceğinizi düşünmeye biraz zaman ayırın. Çevrenizdeki kolektif ihtiyaçları çok düşünmekten kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Unutmayın, fikirlerinizi ve değerlerinizi dünyaya duyurmak bu alışkanlıkları edinene kadar hiçbir şey ifade etmeyecek.

Bugün yapacak çok şeyiniz olabilir. Grup halindeyken, doğuştan bir lidersiniz ve bu en büyük yeteneklerinizden biri. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, becerilerinizi yoldan çıkmış kişileri yeniden yola getirmeye çalışmak için rağbet görecek. Yine de, çalıştığınız yer için büyük bir değer olan birisinin özgünlüğünü yok etmemeye dikkat etmelisiniz.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Bugün dışarı çıkıp Toprak Ana'yla bütünleşmek için harika bir gün. Arada, gününün çoğunu geçirdiğimiz ofiste hapsolmaktan dolayı dışarıdaki güzellikleri unutuveriyoruz!Eğer bir ebeveynsen de, biraz egzersiz yapmak için kendine vakit ayırabilirsin. Kendini doğada yapacağın bir yürüyüşle ödüllendir. Mümkünse, su kenarında vakit geçir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İyimser ve aktif doğanız, insanları size yönlendirecek. Güçlü yönlerinize odaklanın ve yaptığınız her şeyde bu noktaları vurgulayın. Çevrenizdeki insanlar sizi karşı konulmaz bulacaklar. Bu gece aşk ve romantizm söz konusu olduğunda yeşil ışığın yandığını söyleyebiliriz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli günleri ardında bırakıyorsun. Bugün, son zamanlardaki performansın ve hallettiğin işler takdir görebilir. Özellikle işyerindeki arkadaşlarının sorun yaşadığı konularda, onlara her anlamda destek olabilirsin. Sosyal çevrende oldukça saygı görüyorsun. Sevdiğin insanlarla Cumartesi akşamını değerlendirmek için plan yapabilirsin. Aileniz bazı konularda sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Maddi anlamda zorluk çekmediğiniz bir gündesiniz. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin takdirini bugün daha iyi kazanabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek için ideal bir süreçtesin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal ilişkilerinizde hassas olabilirsiniz. Fikirlerinizi benimseyen ve size destek veren kişileri yaşantınızda hissetmek isteyebilirsiniz. Partnerinize ya da ortaklık ilişkilerinizde bugün biraz daha fazla zaman ayırmalı ve düşüncelerini değerlendirmelisiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili bir konu ile daha yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Ancak kabul edilmesi gereken durumlar da var.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sırlarınızı açığa vurabilir ya da derin duygularınızı göstermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle çok fazla bir arada olmayabilir, içe dönük olmayı tercih edebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde yaşanan yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırsa da, aşka zaman ayırmaya çalışın. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksiz kılıyor. Bugünlerde işlerinizi biraz daha fazla önemsemelisiniz. Beklemediğiniz bazı para girdileri, uzun süreli rahatlamalar getirebilir. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapacağınız spor aktivitelerinde partnerinizin de size eşlik ediyor olması sizi daha da motive ediyor. İşte beraber yapacağınız yeni bir aktivite daha!

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. Romantik ilişki içinde olduğunuz kişilerle veya çocuklarınızla vakit geçirmek için uygun bir gün.Ay'ın Uranüs ile kavuşum yapacağı sabah saatlerinde flörtlerinizle ilgili sürprizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuk beklentisi içinde olan Oğlak burçları bugün şaşırtıcı haberler alabilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Farklı şeylere, son gelişmelere, değişik kavram ve bakış açılarına ilgi duyacak, bunları araştırırken ufkunuzu genişletebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Şimdiye kadar bilmediğiniz şeyleri öğrenirken, herhangi bir alana uyarlayabileceğiniz çeşitli yaklaşım ve kavramları benimsemeniz mümkündür.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bildiklerinizi, doğrularınızı, felsefelerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinize ait bazı konuları yeniden düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Oğlak burçları fiziksel anlamda yeni bir imaj için harekete geçebilirler. Kendinizden yeni bir siz yaratmak için hem uygun bir zamanda hem de genel anlamda uygun bir yıldasınız.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün yaşamdan daha fazla keyif alabileceğin ortamlarda bulunabilir, sevdiklerinle zaman geçirebilirsin. Alışverişe çıkmak ya da kendini şımartabileceğin fırsatlar bulmak için uygun bir gün. İlişkilerde kendini güçlü hissederek, koşulları belirleyen taraf olabilirsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>