Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tarafsız kalman önemli olacak! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız son zamanlarda biraz kırılgan olabilir ve sevgilinizin normalden daha hassas olduğunu göreceksiniz. Duruma daha duyarlı, duygusal bir yaklaşım onunla daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak. Bugün, sevdiklerinizle aranızdaki şeylerin sorunsuz bir şekilde yürümesi için sınırlarınızı netleştirmeniz gerekecek.

Bugün, bir şeyleri başarmanın deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu günlerden biri, özellikle de söz konusuve iletişimse. Bahaneler ürettiğinizi, -özellikle yüzleşmeler söz konusuysa- normalden çok daha sık aralarla mola verdiğinizi fark edebilirsiniz. Günün enerjisiyle çatışmayın. En önemli işleri halledin. Geri kalanları yarına bırakırsanız dünyanın sonu gelmeyecek.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Yerinde durmak bugün çok zor olacak. İnsanlar seni sağdan soldan çekiştirip durabilir; ki sağlam ve ayakları yere basan ın güçsüz ve kopuk bir hale gelmesi söz konusu olabilir. Bastığın kayalara dikkat et. Nasıl bir yapıda oldukları pek anlaşılamayabilir. Ayrıca iştahın yüzünden gözün dönebilir, fakat seni beslemeye yetecek kadar gıda bulamayabilirsin.Bugün içinde harekete geçme duygusu olmalı. Bugün için enerjik ve hevesli hissediyor olmalısın ve dışarı çıkmak için de istekli. Diğer insanlarla iletişim kurmak senin için faydalı, ilginç olacak ve bu konuşmalar kolayca akıp gidecek, ve değer verdiklerinle senin aranda bir kaç yanlış anlaşılma durumu beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Ama kendi kendine az da olsa etrafa yaydığın cezbedicilik senin bu olaylar karşısında güçlü kalmanı sağlayabilir. Kendinle yarış, geçirdiğin günden çok keyif alacaksın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde İkizler burcunda hareket ediyor. Günün başından itibaren aktif olan Ay-Jüpiter karşıtlığı sağlığınızla ilgili dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Endişe ettiğiniz konular varsa bugün yersiz olduğunu göreceksinizdir. Ay ve Neptün arasındaki gergin açıyla birlikte eğitim hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Kardeşlerinize, akrabalarınıza karşı da kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi problemler yüzünden bir hayli yorulmuş olabilirsin ama endişelerin azalacak.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan konularda gelişen sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda koyduğunuz mesafe sizleri biraz yorabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla huzursuzluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmek isteyebilirsiniz. Acele verilmiş kararlar sizi zorlayabilir. Gün içinde yapacağınız planlamalar işinizin yönünü netleştirme konusunda faydalı olacaktır. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda her açıdan kendinizi zirvede hissedeceğiniz günlerdesiniz. Bir hedefe doğru ilerlerken beklenmedik bir destek görebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra hayatınızda olumsuz bulduğunuz bir durumu değiştirmek, dönüştürmek için fırsatlar elde edecek, güçlü ve sabırlı tavrınızla insanları etkileyeceksiniz. Çözümlenmemiş konuları çözümlemek ve rahatlamak için ideal zamandasınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgüven ve net bir odağa sahip olmanız size dışa ulaşmak ve genişlemek için fırsat sağlar. Siz dünya ile barışıksınız ve onun özelliklerini kabul ediyorsunuz. Artık kilo almaya bir eğiliminiz var, bu nedenle fiziksel sınırlarınız içinde egzersiz yapın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Ağustos'a kadar Aslan burcunda seyahat edecek olan Mars, size işlerinizde umduğunuzdan daha hızlı bir şekilde maddi bolluk taşıyabilir. Aynı zamanda harcamalarınız da artar. İkisi arasında denge kurmayı unutmayın. Diğer yandan sağlıkla alakalı operasyonlar ortaya çıkabilir. Gurur, kibir ve öfke yerine her zaman koşulsuz sevgi, huzur ve mutlu olmayı seçin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşler Oğlak burçları için oldukça güzel gidiyor. Uzun süredir yaşamak istediğiniz dönemi yaşıyorsunuz. Hiç zorlanmalar olmuyor mu; tabi ki oluyor! Ancak geçtiğimiz dört beş aya göre nispeten çok daha iyisiniz. Hayatınızdaki maddi problemler çözülmeye başlıyor.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; ilişkiler, anlaşmalar, eş, partner konularında hareketli ve kadersel döngüler içerisindesin. Rutin dışına çıkmak isterken, kendini hapsettiğin zorunlu koşullardan uzaklaşma isteğin de artabilir. Günün ilerleyen saatleriyle birlikte gelişmeleri kontrolün altına alabilecek; sorumluluklarını yerine getirebileceksin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 08' 46" R
Ay
Başak
19° 53' 48"
Merkür
Boğa
02° 23' 21"
Venüs
Boğa
22° 16' 50"
Mars
Koç
12° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 20"
Satürn
Balık
17° 55' 26"
Uranüs
Boğa
23° 20' 49"
Neptün
Balık
29° 22' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 12"
Lilith
Başak
25° 15' 17"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>