Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatın anlamını düşünüyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Siz duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Küçük birikiminiz sizi rahatsız ediyor adeta. Yakınlarınızın önerilerini dikkate almak yerine zevkinize harcamak düşüncesi ağır basıyor. Bugün bir büyük alış veriş planı yapabilirsiniz.

Objektif bir insan olmanıza rağmen sevgilinize her zaman objektif davranamıyorsunuz. Son durumu daha tarafsız değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde kendinizi sizi direkt ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulabilirsiniz. Soğukkanlılığınız sayesinde büyüyebilecek bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız ve sağduyunuz çok takdir toplayacak. Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni olabilir.

28 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Aşk hayatınızda bugün tamamen olumlu etkiler altındasınız. İlişkinizde tutkulu bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu bugün içinde sevdiğinizden sürprizlere hazırlıklı olun. Ay ve Güneş pozitif açısıyla beraber de çocuğunuzla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ona dair dilekleriniz, umutlarınız varsa gerçek olabilir.

28 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, boşlukta hareket edecek. Sosyal çevrendeki arkadaşlarının değişimlerine tanıklık edebileceği bir gündesin.

28 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı doğru yönlendirmek için pratik çözüm arayışında olabilirsiniz. Eğitim ya da seyahatle ilgili konular bugün gündeminizde olabilir.

28 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizi ve mantığınızı dinlemeyi misyon edinmeniz çok önemli. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve başarınıza başarı katmak gurur verecektir.

28 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlara ulaşmak için bazı ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekebilir. Günün akışı istediğinizden biraz daha hızlı olabilir. Çevrenizdeki kişiler, ince mesajlarınızı almaya yetecek kadar hassas olmayacaklar. Bir şeyin tam olarak anlaşılmasını istiyorsanız, açık ve net bir şekilde belirtin.

28 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, size eğlence, hobi, sosyal yaşam ve aşk alanında kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Kendinizi baştan aşağı yenilemek, ruhunuzu neşe ve huzurla doldurmak için bu günün enerjisinden en yüksek düzeyde faydalanın. Yiyin, için, gezin, aşık olun, yeni bir hobi edinin.

28 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

28 Haziran 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda işleri istediğiniz gibi dengelediniz. Bunun verdiği huzuru yaşıyorsunuz. Genel anlamda gün kolay geçecektir. Yurt dışından gelen bazı talimatlar canınızı sıkabilir. Ortaklıklarla ve evliliklerle ilgili konularda bazı sıkıntılar söz konusu olabilir. Bir derece daha kaldı sabır. Plüton yöneticinizden ayrıldı mı; en kötü etkiler üzerinde olan haritaları olan Oğlaklar bile rahatlayacaktır.

28 Haziran 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; romantik ilişkiler senin istediğin yönde ilerleyebilir, yeteneklerini ve sanatsal yaratıcılığını ifade edebileceğin fırsatlar yakalayabilirsin. Olayların kontrolünü ele alabilecek güçtesin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle arandaki duygusal bağ kuvvetlenebilir, onlara karşı daha korumacı ve hassas davranabilirsin.

28 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>