Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düşünceleriniz bugün net ve keskin. Zihinsel farkındalığınız oldukça yüksek ve bunu yeni ve ileriye dönük projelerde kullanmalısınız. Lafı uzatarak zaman kaybetmeyin. Sorunun merkezine inin. Bir kelime oyunu veya satranç oynarsanız, rakibinizi kolayca yeneceksiniz. Beyninizi harekete geçirecek aktiviteler yapın. Bugün kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir sebep yok.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüz çok yüksek ve açık görüşlüsünüz. Son dönemde yaşadığınız olaylar, hayata daha ruhani bir pencereden bakmak için sizi cesaretlendiriyor olabilir. Kendinizi dindar biri addetmeseniz de, ruhani yolculukların size çok faydası dokunabilir. Metafizik, felsefe ve dünya dinleri gibi konularda bir şeyler öğrenmeye açık olun. Sonrasında siz de kendi yolculuğunuza başlamış olacaksınız!

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Bugün eğitim hayatınıza ağırlık verebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına yeni kurslara merak salabilirsiniz. Kardeşlerinizin, akrabalarınızın sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğu bir günde olabilirsiniz. Venüs-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle bugün sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Tamamen iyileşmeden kendinizi yormayın. Eski gönül ilişkiniz de enerjinizi düşürebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yepyeni başlangıçlar yapıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Güçlü sezgilerine güvenerek hareket edeceğin bir gün. Sosyal çevreni veortamını irdelemek bazı gerçeklerle yüzleşmene neden olabilir. Kişisel egonu bugün istediğin hedeflere taşıyabilirsin. Sosyal olarak oldukça hareketli bir gündesin. Görünümünden, düşüncelerine kadar yenilenmek hakkın olduğunu biliyorsun. “Artık biraz dinlenme zamanın geldi” diyebilirsin. Yakın geçmişte sıkıntı duyduğun konuların artık önüne problem olarak gelmeyeceğinden eminsin. Kendine ve düzenine yepyeni bir başlangıç yapabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde üst üste kazandığınız başarılar ve yaptığınız önemli girişimler insanların gözünde popülaritenizi arttırabilir. İtibarınızın yükselişi sizlere yeni şeyler üretmek konusunda motive edebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Bugün ziyaretler ve görüşmeler açısından verimli geçebilir. Zihinsel açıdan da hareketli ve hayalci bir gündesiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissetmenizden ötürü oluşan gerginlikler işinizde büyük sonuçlar doğurabileceği için odaklanamayacağınız işe girmemelisiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün çok parlak olacak. Çalışma ortamlarında mükemmel bir özgürlük, destek duygusu ve besleyici deneyim yaşayabilirsiniz. Yeni görüşler veya yeni bir tutum, rutin ve yükümlülükleriniz konusunda hayatınızı kolaylaştırabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihniniz bugün oldukça karışık. Randevularınızı unutabilir, eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Cüzdan ve çantanıza iyi sahip çıkın. Duygularınızın sesini dinleyerek yazdıklarınız karşınızdakilerin dikkatini çeker. Aşırı yorgunluktan dolayı ayaklarınız ağrıyabilir. Kardeşle ilişkileri akışına bırakın.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin, eşinizin size destek vermesiniz, fiziksel olarak yanınızda olmasını isteyebilirsiniz. Bu dönemde korunmaya ihtiyaç duyuyorsunuz. İş hayatınızda verdiğiniz daimî yalnız mücadele tatil günlerinde çevrenizden görmek istediğiniz destek arzunu arttırıyor. Maddi konulara dikkat.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; kendini ifade etmekte çok zorlanacağın, sürekli aldığın kararlardan vazgeçeceğin bir gündesin. Yakın çevre, komşu, kuzen ve kardeşlerinle ilgili zihnini karıştıracak gelişmeler yaşanabilir. Tepkisel yaklaşımlar yerine akışta kalmak ve durum değerlendirmesi yapmak daha iyi olabilir.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 44"
Ay
Kova
20° 44' 31"
Merkür
Koç
17° 42' 33"
Venüs
Boğa
03° 16' 03"
Mars
Koç
01° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 14"
Satürn
Balık
16° 44' 09"
Uranüs
Boğa
22° 27' 09"
Neptün
Balık
28° 57' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 44"
Lilith
Başak
23° 32' 31"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>