Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Bu engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız. Ara sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Güçlü kimselerle biraraya gelebilirsiniz. Kadınlardan kaynaklanabilecek kriz durumları söz konusu olabilir. Üzerinizde psikolojik baskı ve stres hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda hareketini sürdürüyor. Günün genelinde enerjiniz yüksek olacaktır. Ay ve Neptün arasındaki olumlu kontakla beraber duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Mantığınız yerine bugün iç sesiniz size yol gösterebilir. Merkür-Mars kavuşumunun yaşanacağı akşam saatlerinde ise sevdiğiniz kişiye artık açılmanızın vaktinin geldiğini göreceksiniz. İstek ilişkiniz olsun ister olmasın karşı tarafa duygularınızı belli ettiğinizde her şey güzel gidecektir.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven arıyorsun!Bugün gün gerginliklere açılıyor. Özellikleyerinde üstlerin ile sorun yaşaman an meselesi. Bu anlamda dikkat etmen gereken ise seni destekleyenarkadaşlarının tartışma esnasındaki tavrı olacak. Artık kime güveneceğimi bilmiyorum diyebilirsin. İlişkinde ise duygusal ihtiyaçlarının daha çok ön plana çıkacağı bir gün olacak. Sevgilinin ilgisine daha çok ihtiyaç duyabilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, aileler arasındaki uyum seni epey mutlu edecek. Bugün aynı zamanda aile yaşamına dair, çocuklarla ilgili geçmişten gelen problemler de kendini göstermeye başlayabilir.

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açmalısınız. İlişkilerde denge bulan taraf siz olmalısınız.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara karşı daha dikkatli olmanızda fayda var. Önem verdiğiniz konular daha fazla zihninizi kurcalayabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara daha fazla yönelebilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçek dostlarınızın sizi anlayışla, dostunuz olmayan kişilerin kaprisleri ile karşılaşacağınız günlerdesiniz. Duygusal konular odağınızda olacak.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; burcunda hareket etmeye başlayan Ay, bütün kontrolü ele almanı sağlayabilir. Sevdiklerinle ve çocuklarla ilişkinde kendini huzurlu ve güvenli hissedebilir, maddi açıdan seni tatmin edecek gelişmeler yaşayabilirsin. Yaratıcılığını ve yeteneklerini yapacağın görüşmelerde kullanabilirsin.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oğlak, kozmik işaretler, duygusal evreninizin bir kez daha pozitif enerji ile parlayacağını gösteriyor. Daha fazla insanla tanışacaksınız ve karşılaşmalarınızın duygusal ve entelektüel olarak derin ve tatmin edici olmaları muhtemel. Önümüzdeki ay sizin için umut verici görünüyor.

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün pratik bir şekilde pek çok işi halledebilirsiniz. Seyahate çıkanlar gittikleri yerde gezip görerek dünya görüşlerini zenginleştirebilirsiniz. Eğitimler, kurumsal yerlerle olan iletişimde somut gelişmeler kaydetmek mümkün. Partneriniz sizden sevgi ve şefkat bekler. Saçını okşamalı ve marifetli, ellerinizle ona güzel yemekler pişirmelisiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizle ilgili konularda bugün daha iyi hissediyorsunuz. Belki de isteklerinizi anlatma veya uygulama fırsatı buldunuz veya bulacaksınız. Bu da duygusal anlamda sizi rahatlattı. İşlerinizi ertelememeye çalışın. Arkadaşlarınızın ve sosyal faaliyetlerin aklınızı çalabileceği bir gündesiniz.

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>