Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin topluluk içinde size karşı biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz. Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla yoluna gitmelisiniz.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Günü yaklaşan bir borcunuz var ve bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

Bir konuya çok gerekli olmadığı halde kafa yoruyorsunuz. Bu konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var, ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alabilirsiniz. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz bu üçlü ilişki çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün başlangıcıyla beraber kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz. Günün devamında gerçekleşen Merkür ve Neptün arasındaki olumlu kontak, ilişki hayatınızda güzel haberleri size getirebilir. Romantik bir zamanda olacaksınız. Jüpiter-Neptün arasındaki sert açının aktifleşmesiyle sizler sağlığına en çok dikkat etmesi gereken burçlardansınız. Önemsiz gözüken bir sağlık problemi gitgide büyümeye başlayabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevineceğin haberler alıyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Yetenekli olduğun konular üzerinde yaratıcı fikirlerini ortaya koyacaksın. Mevcut maddi durumunu daha iyi seviyeye taşımak için adımlar atabilir, yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. Hedefi tutturmak için biraz daha çaba sarf etmen gereken günlerden olduğunu fark edebilirsin. İlişkini yakın bir tarihte sonlandırdıysan, gün içerisinde sık sık onunla iletişime geçmeye çalışacaksın. Mesaj atıp atmamak arasında kalacaksın. Bugün aynı zamanda çok yakın bir arkadaşından alacağın haber seni hem şaşırtacak hem de sevindirecek. Arkadaşının yapısına ters bir karar almasının ardındaki gerçeği sorgulayabilirsin.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir uğraşmakta olduğunuz finansal projenizle ilgili beklentileriniz birtakım engellere takılmış olabilir. Bugün bu tür konuları düşünerek kendinizi kaygılandırmayın.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda sizi daha hassas kılan koşullar var. Kendi iç dünyanıza daha çok dönebileceğiniz gibi, fazlasıyla hayalci de olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akılcı ilerlemeniz sizi her konuda kurtarıyor ancak partneriniz sizi biraz samimiyetsiz bulabilir. Hayatınıza yenilikler alacaksınız.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; ileriye yönelik beklentilerin bilinçaltında kaygılara neden olabilir. Hayatınla hedeflerinle ilgili geri planda ön hazırlıklarını yapabilir, alacağın riskleri ve elde edeceklerinin hesabını yapabilirsin. Sana gelen bilgilerden ayıklama yaparak, doğru ve yararlı olanları teşhis etmende yarar var.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinde problemleri olan Oğlaklar da ilişkilerini düzeltmeye çalışıyorlar. Biraz değişiklik yapmak herkese iyi gelecektir. Bekar Oğlak burçları ise, kendilerini yeni bir ilişki için hem fiziksel hem de mental olarak hazırlıyorlar. Yaza damganızı vursanız mı? Hep söylerim; Oğlaklar hedefleri ile güzel.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça üretken bir gündesiniz. Eğitsel konularda başarı elde edersiniz. Detay gerektiren konularda analitik zihniniz makine gibi tıkır tıkır çalışır. Rasyonel fikirleriniz çevrenizde kabul görür. Becerikli ve pratik çözüme odaklı fikirlerinizle hayatı kolaylaştırırsınız. Kariyerde ılımlı ilişkiler size olumlu sonuçlar taşır.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>