Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinizin verdiği imajda önemli bir ölçü oluyor.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi.

Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün daha da arttırabilir.

Kafanızı kurcalayan kimi problemler için bir çabanız gerekebilir. İlişkilerinize dair sorularınızı yanıtlayabilmeniz için, bu ilişkilere daha çok zaman ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi neşelendirecek. Oysa bu düşüncesinin zamana ihtiyacı var ve bu aceleciliğin getireceği sorunlarla karşılaşabilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var.

11 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta hareketini sürdüren Ay, 03:28'de Terazi burcuna giriş yapıyor. Günün genelinde kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Bazen yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Genel kurallar yerine biraz daha esnek olmak isteyebilirsiniz. Ay'ın Venüs ile kurduğu olumlu kontak gündüz saatlerinde yeni birteklifini karşınıza getirebilir. Mevcut işinizde de gelirinizin artacağına dair gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim kapıları aralanıyor!Başkalarının yönlendirmelerine açık olduğun bir gün. İş arayışındaysan bir arkadaşından gelecekteklifine sıcak bakabilirsin. Gezegenlerin seyri sana bugün değişimlerin kapısını açabilir. Gün içerisinde katılacağın davette heyecanlanmana sebep olacak biriyle tanışabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin. Ancak yakın bir arkadaşın ile iletişimi seni bu fikrinden uzaklaştırabilir. Eğer platonik olarak hoşlandığın biri varsa, onun sana karşı olan davranışlarındaki olumlu değişimler sana aşk şarkıları söyletebilir. Aile bireyleri arasında yaşanacak olan kısa süreli bir tartışma keyfini kaçırabilir. Dış görünüşünden sıkılabilir, değişiklik yapmak isteyebilirsin.

11 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi kendinizi kontrol etmeyi başarır ve yaşadığınız olayların perde arkası durumlarını daha iyi görebilirseniz çözemediğiniz bir sorunla ilgili ipucu yakalayabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sıkıntılar yaşanabilir. Konuşmaların yanlış aktarılmasından kaynaklanan problemlerle karşılaşabilirsiniz. Üstlerle iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Toplum önünde olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Bürokratik konular işlerinizin yavaşlamasına neden olabilir.

11 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedefleriniz doğrultusunda kararlı ve planlı hareket etmeyi isteyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı öne çıkarabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; üstlerinle ilişkilerinde desteklenebilmen için daha akılcı ve sağduyulu davranmalı, objektif bir bakış açısı yakalayabilmelisin. Çalışma arkadaşlarınla üstlendiğin projelerin olumlu sonuçlarını alabileceğin, ekip çalışmalarının verimini görebileceğin bir gündesin.

11 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir yere yolculuk yapmayı düşünüyorsanız, dikkatli olmanızda fayda var. Herkesin kafası bir yerde ve dikkatleri çok dağınık, sizin yolunuza çıkıp ufak bir kazaya sebebiyet vermeleri olası görünüyor.

11 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçişiyle kariyerinizde beğeni toplayıp herkesin ilgisini çekeceksiniz. Giyim tarzınız, makyajınız ve güzelliğiniz dilden dile dolaşabilir. Zerafetinizle beğeni toplarsınız. Sizin kadar adalet kavramına saygı duyan biri az gelir. Yöneticilerinizle verimli bir toplantı yapabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

11 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 52" R
Ay
Boğa
13° 59' 12" R
Merkür
Koç
21° 40' 33"
Venüs
Boğa
10° 19' 26"
Mars
Koç
05° 32' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 53"
Satürn
Balık
17° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 46' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 40"
Lilith
Başak
24° 10' 38"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>