Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz. Onun için ise, duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek. Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir.

Her söylenen sözden olumlu anlamlar çıkarmamalısınız. Aldığınız birtakım vaatler, size çalışma yaşamınızda zaman kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, imkanlarınızı çoğaltabilir. Kendinizi dinamik hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özgüveninizin pekişebileceği oluşumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizde bazı kararsızlıklarınız olacak. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekiyor.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 00:23-00:44 arası hareketini boşlukta sürdürüyor. Sonra 00:44'te ise Başak burcuna geçiş yapan Ay, iyimser bir ruh haliyle güne başlamanızı sağlıyor. Seyahat planları aklınızda olabilir. Akademik konularınıza da yoğunlaşabilirsiniz. Bugün itibariyle Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında pozisyonunuz artabilir. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafa karışıklığına dur diyeceksin!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Pazar gününe ailenle kahvaltı ederek, başlayabilirsin! Günü olabildiğince dolu geçirmeye çalışacaksın. Senin hayatında bazı kuralların var. Ve bu kuralları ihlal eden herkesi hayatından çıkarabiliyorsun. Çünkü duvarların yıkılsın istemiyorsun. Yanındaki insanların gerçekten seni sevdiklerini anlaman da bunu destekleyecektir. İlişkin varsa veya evliysen, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili kafa karışıklığına çözüm üretebilirsin. Bir arkadaşının maddi anlamda yardımına ihtiyacı olabilir. Duyarsız kalmamaya çalışmalısın. Sadece kendin için değil başkaları içinde bir şeyler yapmaya çalışman takdir toplayacak.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde sürpriz haberler duyabilir ve ummadığınız bir kişiyle aranızda güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bu şaşırtıcı gelişme sizi oldukça heyecanlandırabilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odağınıza koyduğunuz konuların inancınız ile çözüldüğünü görünce şaşırabilirsiniz. İşleriniz çaba göstermeden yoluna girebilir ve bu durum sizi mutlu edebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; yaşam ve çevresel koşullarındaki değişime daha fazla ayak diretmeden akışta kalmayı kabullendiğin bir dönemdesin. Önümüzdeki birkaç gün boyunca kendini çok güçlü hissedebilir, hedeflerine varabilmek için detaylı planlar yapabilirsin. Hayal ve ideallerin arasındaki ince çizgiyi çok iyi ayarlaman gerekebilir.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz ani kararlarla hareket ettiğiniz bir gündesiniz. O nedenle kredi kartını evde bırakmanızda fayda var. Daha ayın başındayız, planladığınızdan çok harcayarak ay sonunda zorlanmanın hiçbir anlamı yok.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle, rutin temponuzda artış meydana gelir. Gün içinde aynı anda bir çok işi halletmek zorunda kalırsınız. Yeniçevreleriyle tanışacaksınız. Sinirsel bir yorgunluk duyabilirsiniz. Kol ve bacaklarda aşırı yorgunluk olabilir. Temiz havada kısa yürüyüşler size iyi gelir.

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 08' 38" R
Ay
Koç
19° 28' 08" R
Merkür
Koç
20° 18' 38"
Venüs
Boğa
08° 15' 46"
Mars
Koç
04° 15' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 16"
Satürn
Balık
17° 04' 33"
Uranüs
Boğa
22° 41' 10"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 12"
Lilith
Başak
23° 59' 30"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>