Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha objektif değerlendirmelerle yöntemleriniz daha yakınlaştırıcı olabilir. Son günlerde ortaya koyduğunuz tarzınızla, onunla dostluk kurma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Bıraktığınız ilk etkiyi yok etmeye çalışıyorsunuz.

Yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin fazla ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutabilir. Engellenmelerinizde özellikle birinin payı olduğu görüşündesiniz. Bu sizi yanıltıyor.

Ortaya çıkacak olası beklenmedik masraflar hesaplarınızı altüst edebilir. İhtiyaçlarınızı kazancınızla denkleştirebiliyorsunuz. Partnerinizle para işlerine aynı sorumlulukla bakıyorsunuz.

Etki etmediğini, ilgi çekmediğini düşündüğünüz görüşleriniz, bu sıralar karşılığını bulabilir. Bazı düşüncelerinizle ilgili, yakın zamanda yepyeni bir umut kapısını aralayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırabilir. Her şeyi kafanıza takmayan biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanızdaki yararsız düşünceler, odaklanmanız gereken şeyleri gündeminizden çıkartıyor.

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Aslan burcunda hareket ediyor. Ekonomik koşullarınıza daha çok vaktinizi ayırabilirsiniz. Gelirleriniz ve giderleriniz arasında dengeyi oturtmaya çalışabilirsiniz. Miras konunuz varsa geçmişte size söylenenleri tekrardan irdelemeniz iyi olacaktır. Merkür'ün Uranüs'le kurduğu pozitif kontak sayesinde sevdiğiniz kişide ansızın sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu durum ilişkinizde yeni bir döneme geçmenizi sağlayabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara çare buluyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Aile içerisindeki gelişmelerin gündeminde ön planda olduğu bir gün. Bu durum sevgilinin ya da eşinin ailesinde meydana gelebilecek gelişmeler için de geçerli. Bazı sorumlulukları tek başına üstlenmekten yorulduğunu açıkça ifade edeceksin. Sosyalleşmek sana kazandıracak; yeni çevrelere mutlaka dâhil olmalısın. Durmak nedir bilmiyorsun. Çünkü farkındasın şimdi beklemenin, düşünmenin hiç zamanı değil. Geride bıraktığımız zamanda bunları yeterince yaptın zaten, değil mi? Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşının sorunlarına destek olacaksın.

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yeni değişimler birtakım değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Hobilerinize yönelmeli ve ruhunuzu dinlendirmelisiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eksik iletişimden kaynaklanan krizler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kendinizi duygusal olarak baskı altında hissedebilirsiniz. Rahatlatmanız ve çatışmalardan uzak durmanızda fayda var. Karşınızdaki insanı anlamak için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Ortaklı para durumlarına da özen göstermelisiniz. Yenilenmeye gitmek size iyi gelebilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde gündeme gelmesi gereken bazı konular canınızı sıkabilir. Aile mirasları, yadigarları ya da sırları ile yüzleşmeniz gerekebilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; ailenin finansal kaynaklarında oluşan koşullar gündemini etkileyebilir. Hırsla verebileceğin birtakım kararlardan kaçınmalı, mantıklı ve uyanık olmaya çalışmalısın. Gizli işlerin ya da ilişkilerin cazibesine kapılabilir, hata yapmaya meyilli olabilirsin. Bugün ilişkilerinin hem duygusal hem de finansal boyutu aynı ölçüde önem kazanabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeni parlak fikirleriniz olabilir, bu fikirler bugün aniden size gelecek. Fikirleriniz çok yenilikçi olsa bile konuşup kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken kazanç hanenizde artış olacaktır. Müşteri kapasitesini artırmaya yönelik faaliyetlere ağırlık verebilirsiniz. Kredi çekmek, borç almak vermek için uygun bir gün. Annenizin gelirlerini yönlendirmek size düşer. Ailenin harcamalarına odaklanabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 57' 20" R
Ay
Koç
16° 36' 33" R
Merkür
Koç
20° 09' 44"
Venüs
Boğa
08° 01' 24"
Mars
Koç
04° 06' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 32"
Satürn
Balık
17° 03' 36"
Uranüs
Boğa
22° 40' 29"
Neptün
Balık
29° 04' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 34"
Lilith
Başak
23° 58' 12"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>