Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde yanıltıcı kıyaslamalarla yanlış tespitlerden kaçınmalısınız. Hayatın diğer alanlarında gözlediğiniz insan ilişkileri, geleceği riskli bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz kaygısı yaratabilir.

Kendinizi bağlı hissettiğiniz engellerle daha kararlı mücadelelere yönelebilirsiniz. Sorun yaratmaya çok hazır bir takım insanlara uzak durarak,ilişkilerinizi problemsiz götürüyorsunuz. Ama beyninizin bir kenarında yenilikler var.

Geleceğe dönük bir düşüncenizin ön hazırlıkları yeterli görünmüyor. Henüz önünüzde bir zorunluluk gibi durmasa da, ilerde ciddi boyutlarda ama yararlı masraflara gireceksiniz. arayışlarına gireceksiniz.

Olumsuz bulduğunuz özelliklerinizi tespit ediyor, fakat yeterince üstüne gitmiyorsunuz. Doğal bir yönünüz sizi insan ilişkilerinde baskılıyor. Bu özelliğinizi yararlı hale de getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size de pek şık gelmeyecek. Bir kutlama gününüz var. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz. Aşk Yaşamınız : Bugünlerde yanıltıcı kıyaslamalarla yanlış tespitlerden kaçınmalısınız. Hayatın diğer alanlarında gözlediğiniz insan ilişkileri, geleceği riskli bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz kaygısı yaratabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla beraber Ay, Yengeç burcundaki hareketini sürdürüyor. Ay-Satürn ve Ay-Plüton karşıt görünümleriyle sebebiyle duygusal ilişkinizdeki sert çıkışlarınızla kopma noktasına gelebilirsiniz. Güç savaşlarına girmekten kaçının. Çünkü günün devamında Ay ve Venüs arasındaki uyumlu görünüm sevdiğinizle güzel bir günü karşınıza getirecektir. 17:10-22:15 arası Ay boşlukta ilerliyor. 22:15 itibariyle ise Aslan burcuna geçiyor. Maddi durumunuza odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirlerden yararlanıyorsun!Bugün aynı zamanda evinin düzeninde bazı değişiklikler yapmak isteyeceksin. Planlamadan önce bütçeni kontrol etmen gerekebilir. Finansal girişimlerini başka bir güne ertelemende fayda var. Kafandaki somut fikirleri uygulamaya koymak adına hareket etmek isteyebilirsin fakat öncesinde tecrübesine güvendiğin bir yakınınla fikir alışverişinde bulunman senin için daha iyi olacaktır. Uzun ve soluksuz devam eden ilişkinde bir yol ayrımına girmen seni düşünceli yapabilir. Gökyüzünün birçok kişiyi zorladığı bugünleri sakin ve özverili geçirmekte fayda var.  Sanatla ilgileniyorsan, çeşitli sanat galerini ya da etkinlikleri takip edebilirsin. Farklı insanlarla tanışacağın bugün, sana çok şey katacak.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni aşk hikayelerinin gündemde olacağı bir gün yaşanabilir. Yeni bir ilişki başlatmak ya da yeni bir ticari girişimde bulunma konusunda bazı düşünceler içinde olabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uyum ve denge arayışı içinde olduğunuz sakin bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün küçük sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza yenilik katmak için imkânlar söz konusu. Anlaşma imzalamak için doğru bir gün olmayabilir, beklemede kalmakta fayda var. Genel işlerinizi toparlayacağınız, sakin zamanlar var.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak kendinizi biraz dramatize etme meyiliniz olabilir. Kendinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeniz geleceğiniz açısından efektif olacaktır.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; bugün gerek özel ilişkin gerekseilişkilerinde birebir temas yaşayabileceğin bir gün. Fakat kendini ifade ederken duygusallığını gizleyemeyebilirsin. Bu durum sevdiğin kişi ve yakın çevreni duygusal çatışmalara itebilir. Akşamüzeri ısrarcı ve hırslı davranışların aile içerisinde gerginlikler yaşamana neden olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik fırsatları ve sırları açığa çıkaran bir telefon konuşması yapabilirsiniz. Sizi arayan arkadaşınız “İyi haberi mi, kötü haberi mi önce duymak istersin?” diye soracak olursa, iyi haberi diyin, böylece diğer haber size o kadar ağır gelmez.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında ailenizle birlikte vakit geçirmek istersiniz ama işler peşinizi bırakmaz. Çocukların isteklerini yerine getirmek ve onlara vakit ayırmak sizi huzurlu kılar. Keyifli bir sinema programı harika bir akşam yemeğiyle son bulsun. Evdeki atılacak eşyaları da tespit edebilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 19' 08" R
Ay
Koç
22° 07' 27" R
Merkür
Koç
20° 27' 00"
Venüs
Boğa
08° 29' 07"
Mars
Koç
04° 24' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 49"
Satürn
Balık
17° 05' 26"
Uranüs
Boğa
22° 41' 47"
Neptün
Balık
29° 05' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 48"
Lilith
Başak
24° 00' 42"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>