Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz.

Bu günlerde işinize karşı nefrete yakın duygular içindesiniz. Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek.

Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek.

İlginç görüşlerinizle, bu akşam yaşanacak tartışmaya katılmamanız gerekiyor. Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir. İyimsersiniz. Bunun yanında panikçi özellikler de barındırıyorsunuz. Ama bu çelişik durum, çevrenizi olumsuz etkilemiyor. İlerleyen saatlerde öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bununla ilgili bol görüşmeli bir akşam geçirebilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün boyunca İkizler burcunda hareket ettiği bir günde olacaksınız. 12 derece İkizler burcunda 13:01 itibariyle bir yeniay oluşuyor. İkizler burcundaki yeniay sağlığınızda yeni bir başlangıca sebep olabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç size çok iyi gelebilir. İş hayatınızda da yeni bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinmeye sıcak bakabilirsiniz. Detaylı yeniay yazısı için tıklayabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi alanını oluşturuyorsun!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Bugün duydukların modunu değiştirebilir; doğruluğundan emin olman da fayda var. Aklının ve kalbinin aynı dilden konuştuğu bugünü mutlaka insanlarla ilişkilerini güçlendirmek adına değerlendirmelisin. Eski hesaplar olur olmaz açılırken, uzun süre önce yaşadığın krizli dönemi hatırlan olaylar yaşanabilirsin. Bir ilişkin varsa ya da evliysen değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün aynı zamanda aile büyüklerin arasındaki zorlamalar seni ayrıca yorabilir. Uzun süre etkisi altında kaldığın kötü enerjiden kurtulma çaban çok işe yarayacak. Kendi alanını belirleyecek, kimsenin seni üzmesine izin vermeyeceksin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızı ve mantığınızıprojelerinizde yeni fikirler üretmeye vererek kariyerinizde müthiş bir ivme yakalayabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yoğun görüşme ve toplantıların olduğu zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konularla uğraşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Öğlen saatlerinde çift durumlar arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. İç uyumunuzu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netleşme olacak, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrak işlerinizin olacağı günlerde olduğunuz için çok dikkatli davranmalısınız. Evrak odaklı ancak geleceğinizi değiştirecek bir süreçtesiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; pek çok işin olmasına karşın bugün aklını toplamakta ve uygun koşulları oluşturmakta zorlanabilir,  fazlasıyla dalgın olabilirsin.  Yeniay'ın etkisiyle, yeniteklifleriyle karşılaşabilir ya da sen yeni bir girişim için zemin hazırlayabilirsin. Sağlığına özen göstereceğin, dinlenmek için tatile çıkabileceğin bir dönemdesin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam stilinizde kendinizi zorlamanız gereken bir gündesiniz. Yokuş çıkmak ne kadar yorucu da olsa, ödülünü sonradan alacağınıza emin olabilirsiniz. İş arkadaşınızla veya eşinizle ortak noktada bulunmakta zorlanacağınız bir gün olacak.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda oldukça başarılısınız. Hedefleri olan çalışkan bir insansınız. Ancak son zamanda biraz hileli işler ile uğraşıyor olabilirsiniz. Fark edilmek için kimseyi manipüle etmenize gerek yok. Herkes sizin ne kadar çalıştığınızı biliyor. Bu hassasiyet ve özgüven eksikliği pek size göre değil. Neyse… İşi işte bırakma vakti. Tatilde biraz romantik konulara zaman ayırmayı deneyin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>