Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Epeyce zamandır süren eş, dost arasındaki kabalıklarına, bir anlam vermeye çalışıyorsunuz.

Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız işbirliği, biraz kader birliğine benziyor. İşin oluşturulmasında diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz.

Eşit ölçülürde kazandığınız bazı yakınlarınızın, sizi bir borç isteme kapısı gibi görmesi canınızı sıkıyor. Böyle durumlarda, onlardan daha tasarrufçu biri olduğunuz için kendinize kızıyorsunuz.

Birinden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Dün akşam sırf bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamamalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 01:52-14:47 arası hareketini boşlukta sürdürüyor. Saat 14:47 itibariyle Ay, İkizler burcuna giriş yapıyor. Sizler için düşük enerjili bir gün olsa da psikolojik olarak daha umutlu ve pozitif olacağınız bir süreçte olacaksınız. Ay-Kiron arasında oluşan güzel görünüm sayesinde sağlık problemleriniz varsa bugün daha iyi hissedebilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair konuşmalar yapıyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Bugün geçmiş odaklı konuşmalar yapabilirsin. Kapattım dediğin bazı konuların aslında hiç kapanmadığını fark edip huzursuz olabileceğini söylüyor gökyüzü. Hayatınla ve kendinle ilgili kaygılı bir ruh haline girebilirsin. Kendini gizli kalması gereken bazı sırlarını paylaşırken bulabilirsin. Ailen hakkında öğreneceğin bazı gelişmeler, benim neden haberim yok dedirtebilir. Uzun süreli bir ilişkin varsa sevgilinle ailelerinizi tanıştırma kararı alabilirsiniz. Gün içerisinde arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesi, önemli bir detayı hatırlamanı sağlayabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğunluk sebebiyle yapamadığınız veya ihmal ettiğiniz işleri tamamlamak adına güzel bir gün içerisindesiniz. Yardım almak istediğiniz konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, kendinize zaman ayırmanız zor olmayacak. Öğle sonrasında ise işlerinize çeki düzen vermeye bakmalısınız.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki görüşmeleriniz tavan yapabilir ve yetişme endişesi duyduğunuz konular olabilir. Ancak sıkı bir planlama ile gün sonunda keyfiniz yerine gelecektir.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; aile ve özel ilişkinde yaşadığın sıkıntıları göz arda edip suskunluğunu koruyabilirsin. Bugün daha çok günlük rutinlerinle ve sorumluluklarınla ilgilenebilir, halledilmesi gereken konulara öncelik verebilirsin. Kişisel sağlığınla ilgilenmen ve bu konuda dikkatli olman gereken bir gün olabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir anda kendinizi kariyer değişimleri içinde bulabilirsiniz. Bunun için bir otorite figüründen destek göreceksiniz. Evrak işleriniz sıkıntısız ilerleyecek.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati gündelik hayatınızdaki akışı hızlandırır. Özellikle kadınlarla ilgili diyaloğunuz artar. Rutin işlerinizi hızlı bir şekilde çözersiniz. Kadınların desteğini arkanızda hissedeceğiniz bir gün. Duygusal ve ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının. Ciğerlerinizi beslemek için oksijeni bol mekanlarda yürüyüşe çıkın.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>