Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Siz de bu yüzden kararsızsınız. Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

Önsezileriniz kuvvetli. Güvenmediğiniz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Henüz bir hatasını görmediniz ama çok yakında görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlayacak. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici. Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçler yaşayacaksınız.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün genelinde İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sağlığınıza sabah saatlerinde dikkat etmenizde fayda var. Evcil hayvanınız da sorunlar çıkartabilir. Ay ve Merkür kavuşumunun yaşanacağı akşam saatlerinde kişisel gelişim çalışmalarına ilginiz artabilir. Ay, 18:41-19:16 arası boşlukta kalıyor. Saat 19:16'da ise Yengeç burcuna geçiyor. Ayrıca Merkür Yengeç burcuna bugün geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme olabilir. Bu dönem çok fazla soru sormanız partnerinizi gerebilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli gelişmeler yaşanıyor!Bugün çizgiler netleşiyor. Kimlerle iplerini tamamen koparacaksın ya da hayatında kalmaya kimler devam edecek göreceksin. Bugünün fırsatları ve kolaylıkları içinde bulunduran bir gün olacağını söyleyemeyeceğim. Son dakika aksilikleri, teknolojik problem günün büyük oranda gündemini oluşturabilir. İlişkin varsa veya evliysen, değer verdiğin kişiyle birlikte yaşam alanınızı düzenleme kararı alabilirsiniz. Gezegenlerin seyri günü bir yandan hareketli ve yoğun gelişmelerle dolduracak. Bu dönemde arkadaşlarının sana bir şeyler katabilmesi gerektiğine dair inancın daha çok artmışken, tercihlerin önümüzdeki günlerde de alışkın olmadığın insanlardan yana olacaktır.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklemediğiniz sürprizler kapınızı çalabilir. Ummadığınız insanların size karşı olan ilgilerini keşfedebilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız sorumluluklarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlıkla ilgili yeni haberler alacağınız zamanlar olabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. İşte beraber çalıştığınız kişilere karşı daha iyimser davranmakta fayda olabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda tedirgin davranarak, kendinizle ilgili kararları başkalarına bırakabilirsiniz. Bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; bayramın da verdiğini keyifle; bugünü tamamen ailene ve sevdiklerine ayırabilir, iletişim ağın oldukça geniş çaplı ve haraketli olabilir. Gün içerisinde karşıt burcuna geçen Merkür; duygusal konu ve olayları gündemin yaparken, strateji geliştirme ve objektif olman konusunda gelgitler yaşatabilir.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam stilinizde kendinizi zorlamanız gereken bir gündesiniz. Yokuş çıkmak ne kadar yorucu da olsa, ödülünü sonradan alacağınıza emin olabilirsiniz. İş arkadaşınızla veya eşinizle ortak noktada bulunmakta zorlanacağınız bir gün olacak.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

2 Ağustos'a kadar Yengeç burcuna yerleşen iletişim gezegeni Merkür, ikili ilişkilerinize hareket getirir. Partnerinizle duygusal paylaşımlarınızda artış yaşarsınız. Ortaklıklardan bereket elde etme zamanı. Hayatın size sunduğu tüm hazlardan yararlanma günü. Sevdiğiniz sizin için bir şiir yazdığını dile getirebilir. Günün gülümseyen yüzü sizden yana.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 56" R
Ay
Koç
16° 30' 25" R
Merkür
Koç
20° 09' 26"
Venüs
Boğa
08° 00' 54"
Mars
Koç
04° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 26"
Satürn
Balık
17° 03' 34"
Uranüs
Boğa
22° 40' 28"
Neptün
Balık
29° 04' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 32"
Lilith
Başak
23° 58' 09"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>