Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için girişimleriniz olacak. Son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokacak.

Canınızı sıkacak bir konuşma yapabilirsiniz. Size yönelik bir güvensizlik olarak değerlendirdiğiniz davranışlar belli nedenlere dayanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu sizi bugünlerde yönlendiriyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün tamamında Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah oluşan Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm sayesinde maddi olarak bereketli bir güne geçirebilirsiniz. Eşinizin de gelirinin artacağına dair haberler alabilirisiniz. Ay ve Venüs arasındaki uyumsuz açının devrede olacağı akşam saatlerinde riskli finansal işlemler yapmaktan kaçınmanızda yarar var.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişini sorguluyorsun!Bugün kendini çok hafiflemiş hissedeceksin. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığın bir konu lehine çözüme ulaşacak. Sabretmen gereken bir süreç olduğunu unutmamalısın. Uzun zamandır ertelediğin işlerini tamamlayabilirsin. İlişkisi varsa, gün içerisinde sürpriz bir şekilde sevgilinin bazı yakınlarıyla tanışabilirsin. Boşanma sürecindeysen, eşinin bazı konulardaki pişmanlığı kafanı karıştırabilir. Ayrıca bugün düşüncelerin seni geçmişe götürebilir. Yaptığın hataları ve tercihlerini sorgulamak isteyebilirsin. Kırgın olduğun, küstüğün arkadaşınla ya da yakınınla iletişime geçerek, aranızdaki olumsuzluklara son vermeye çalışacaksın.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk duygusuyla hareket etmenin hayatınıza getirdiği pozitif etkilerini bugün daha net yaşayabilir ve bunun huzuruyla yenigirişimlerinde bulunabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Gururunuzu ilgilendiren bir konu kırılganlık yaratabilir. Karşınızdakilere güvenmek ve paylaşım konusunda daha dikkatli olmalısınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odağınıza koyduğunuz konuların inancınız ile çözüldüğünü görünce şaşırabilirsiniz. İşleriniz çaba göstermeden yoluna girebilir ve bu durum sizi mutlu edebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; finansal konularda seni etkileyen durumlara karşı yönetimi ele alarak planlar yapabilirsin. Duygusal paylaşımlarda kendi isteklerinde ısrarcı olman gelişmelere yol açacağı gibi krizlere de neden olabilir. Risk alırken temkinli olmalı ancak iyimserliğini korumalısın. Başkalarının kaynaklarına güvenmek yerine kendi kazançlarına odaklanmanda yarar var.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz biri ya da bir akrabanız zor durumda olan bir arkadaşınıza destek olmanıza yardımcı olacak. Öğleden sonra çağrıldığınız davete gitmeme kararı alabilirsiniz, biraz dinlenmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihninizi boşaltmaya ihtiyaç duyarsınız. Meditasyon yapmak, yüzmek, dua etmek, kitap okumak size iyi gelir. Haneden uzaklaşıp kafa dinlemek size iyi gelir. Zira otorite figürlerinin can sıkıcı konuşmaları sizin gibi ciddi bir insanı bile bunaltmaya yetecektir. Neşelenmek sizin de herkes gibi en doğal hakkınız. Ruhunuzu beslemek için sevdiğiniz bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>