Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor.

Hata olduğuna kırk dereden su getirtilerek zor ikna edildiğiniz bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, günün başlamasıyla boşluktaki hareketini sürdürüyor. 12:02 itibariyle de Yay burcuna geçiyor. Bu zamana kadar hayatınızda netlik kazanmayan konular kafanızı karıştırabilir. Saatler 12:02 olunca sizler için de daha duygusal bir gün başlıyor olabilir. Geçmişteki konulara takıldığınız, anılarınızı hatırladığınız bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hisleriniz de güçlü olacaktır.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerin değişiyor!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. Hayatında ön plana aldığın ve ikinci planda tuttuğun konular yer değiştirmeye başlıyor. Bir süredir devam eden maddi sıkıntılarından dolayı yaşadığın huzursuzluk eline geçecek bir ödemeyle yerini rahatlamaya bırakacak. İyi bir konuşmacı olmanın iyi bir dinleyici olmaktan geçtiğini kendine hatırlatmalısın. Gün içerisinde eski sevgilini hatırlatacak olaylar yaşayabilirsin. Her ne kadar kalbin onu merak etse de çoktan bitti diyerek geri adım atabilirsin. Sosyal medya hesabında karşılaşacağın paylaşımlar canını sıkabilir. Öyle ki sosyal medyanı kapatmayı bile düşünebilirsin. Ailenden biriyle yapacağın telefon görüşmesi yüzünü güldürebilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızda güven arayışı içerisinde olabilir. Yeni işbirlikleri kurabilirsiniz. Hemve hem aşk hayatınızda renkli bir dönem sizi bekliyor.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Gelecek yönünde düşünmek ve plan yapmak gerekiyor. Ancak akşam saatlerinde olayları kendi akışına bırakmanız çok daha yerinde olacak.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda aksaklıklar olsa da sizi mutlu edecek her konuda başarı sahibi olacaksınız. Bugün etkili, güzel haberler alabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalabalıkların içinde olduğunuz, keyifli ve bol sohbetli bir gün sizleri bekliyor. Eskisi gibi değilsiniz. Karamsar halinize ara verdiniz. Daha fazla bulunduğunuz anın tadını çıkartmaya başladınız. Günlük hayatta işler istediğiniz gibi ve planladığınız gibi gerçekleşiyor.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolünüz dışındaki teknolojik aksaklıklar nedeniyle işyerinde ani zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Herkes çıldırıyorken üretken olmanın başka yollarını da bulacaksınız.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Yay burcundaki seyahati yalnız vakit geçirme ihtiyacınızı artırır. Tüm günü kimseyle konuşmadan meditasyon yaparak geçirebilirsiniz. Aile dizimi yaptırmak ve spiritüel konulara eğilmek ilginizi çekebilir. Haberci rüyalarınızı not edebilirsiniz. Uzun zamandır bastırdığınız duygular su yüzüne çıkabilir. Özgürlüğünüzün kafese kapatıldığı hissine kapılabilirsiniz. Ayak ve bacak masajı yaptırmak size iyi gelecektir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>