Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize daha yakınlaşmak, problemlerini paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği kaygınız, çok anlamlı değil.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir.

Bugünlerde umut bağladığını gelişmelerde, bir miktar daha paraya ve biraz daha katılıma ihtiyaç var. Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek.

Tepki göstermekten ve düşüncelerinizi açıklamaktan kaçınmamalısınız. Sabırlı davranarak çıkarlarınızı etkileyebilecek olumsuz birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek. Sevecen bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta kalan Ay, sabahın ilk ışıklarıyla 07:02'de Akrep burcuna giriş yapıyor. Güne yüksek bir enerjiyle başlıyor olacaksınız. Şansızın açıldığı günün ilk saatlerinde keyifli bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu karşıt açı nedeniyle beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Hiç ummadığınız bir dostunuzdan yara alabilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ve sevdiklerini şımartıyorsun!Bugün olaylara gerçekçi yaklaşmaktansa daha duygusal yaklaşabilirsin. Bu da yanlış kararlar vermene neden olabilir. Aman dikkat! Çalışıyorsan,yerindeki arkadaşlarının ve yöneticilerinin söylediği sözleri kişiselleştirebilirsin. Bu yüzden onlara karşı savunmacı bir tavır takınman mümkün olabilir. İlişkin varsa ya da evliysen, gün içerisinde değer verdiğin kişiyle alışverişe çıkabilirsin. Harcamalarında aşırıya kaçsan da kendini ve sevdiğini şımartmaktan geri kalmayacaksın. Akşam saatlerini evde vakit geçirerek, ufak dekorasyon değişiklikleri yapacaksın. Son zamanlarda kilo problemi yaşıyorsan, profesyonel destek alman daha sağlıklı olacaktır.

13 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıkların fazlasıyla gündemde olduğu bir gün. Yakın bir dostunuzla aranızdaki ilişki biraz gerilebilir. Daha sakin olmalısınız.

13 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni hedefler koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha fazla içine girip, başarılı olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmaları keyfinizi kaçırabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinize kulak vermeniz gereken bir gündesiniz. İş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzu değiştirip daha yumuşak ve anlayışlı olabilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu maddi anlamda fazla hassasiyet sahibisiniz. Tatil için bütçenizi bir miktar deldiniz biliyorum ama bu kadar elinizin sıkı olmasına gerek yok. İhtiyaçlarınız için gereken harcamayı yapabilirsiniz. Neyin ihtiyaç neyin ihtiyaç olmadığı konusuna iyi karar vermeniz yeterli olacaktır. Anlık hevesler ile harcama yapmayın kâfi.

13 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş hatalarınız için sürekli endişelenmeye zaman harcamak, enerjiniz içinbüyük bir israf. Şimdi kim olduğunuz ve gelecekte neler başarmayı umduğunuza odaklanın. Büyük bir hata yapmış olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında herkesin uzun zamandır unuttuğu ufak bir sorun için gereksiz yere endişeleniyorsunuz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor.İkili ilişkilerinizde adeta bir dönüm noktasından geçiyorsunuz. Kökten değişimler hayatınıza girecektir. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. Bu dönemde kemik ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Eklem ağrılarınıza pilates gibi aktivitelerle çözüm üretebilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

13 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>