Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hayatınızda biraz daha fazla iletişim söz konusu olabilir. Telefonlarınız susmuyor ve e-posta kutunuz yeni mesajlarla dolu olabilir. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz, fakat bu sizi faaliyetlerinizde kesintiye uğratabilir. Hayatınızdaki tüm bu insan trafiğine rağmen sabırlı olmaya çalışın. Bir grup dolusuarkadaşlarnız, normal arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle konuşurken günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Günümüzde ailenize odaklanmış olabilirsiniz, çünkü gezegenin enerjileri ev hayatınızın üstünde durmaktadır. Çocuğunuza okulunda yardımcı olmaya çalışıyor, sınavı için çalışırken ona yardım ediyor olabilirsiniz. Ya da romantik partnerinizle yeni bir şeyler yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz. Evdeki gelişmeler, süslemeler veya yenilemeler üzerinde yoğunlaşıyor olabilirsiniz. Evinize daha dengeli bir enerji getirmek isteyeceksiniz ve bunun için pek çok yol var.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz… Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist… Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin?

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay, Kova burcundaki seyrine devam ediyor. Saat 18:54'ten sonra ise uzun süre boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Bu zamanın sonrasında emin olmadığınız yerlerden harcama yapmayın. Bugün Güneş'in Yengeç burcuna giriş yapmasıyla birlikte en uzun gündüz yaşanıyor olacak. 23 Temmuz tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Bazılarınız ilişkisinde ciddi adımlar atabilir. Bugünden itibaren Neptün de retro hareketine başlıyor olacak. 27 Kasım'a kadar çevrenize karşı gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Daha duygusal kararlar alabilirsiniz. Bu tarafınızı gören kişilere karşı bu dönem tedbirli olun. İyi niyetinizden çıkar sağlamak isteyebilirler. Retro yazısının detayları için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın tadını çıkarıyorsun!Güneş, karşıt burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Bugün insanların sana karşı empati yoksunluğu çektiğini fark edebilir, kendini ifade etmeye çalışmaktan sıkılıp, kendi kabuğunda kalmak isteyebilirsin. Bir süredir içinde bulunduğun maddi sorunlar bugün tekrar gündemine gelebilir. Gereksiz harcamaların için pişmanlık duyabilirsin. Zorlayıcı etkiler mevcut olsa da kendini şanssız görme ve hayatın güzelliklerini yaşamaya çalış. Sevgilinden ya da eşinden “benimle hiç ilgilenmiyorsun!” sözünü duymak istemiyorsan işinle özel hayatını ayrı tutmaya çalışmalısın. Romantiklikten uzaklaşmak sana göre değil! Sevildikçe seviyor, sevdikçe güzelleşiyorsun.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklemediğiniz gelişmeler ve sürpriz görüşmeler söz konusu olabilir. Bastırdığınız her duygunun esiri olabilirsiniz. Parasal konularda biraz daha dikkatli olmalısınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde yaşananlar nedeni ile kendinizi verimsiz hissettiğiniz yerlerde özellikle evrenin desteği ile yaratıcılığınız ön plana çıkacak.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; Güneş'in karşıt burcunda harekete başlamasıyla ilişki ve evlilik konularında gelişmeler yaşanabilir, yenibirlikleri kurabilirsin. Ekonomik konuların gündemde olduğu bir gündesin. Akrabaların ya da çalışma ortamından gelen destek ve fikir alış verişleriyle kendine yeni gelir olanakları yaratabilir, ticari faaliyetlerde bulunabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tam olarak nasıl hissettiğinizi söylemek için mükemmel bir gün. Düşünceleriniz keskin ve net. Konuşmaya başladığınızda, asla durmayabilirsiniz. İnsanlar sözlerinizi dikkatlice dinleyecek. Çok şey başarabileceksiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Yengeç burcuna yerleşen Güneş, aile meselelerinize ışık tutacak. Partnerinizle alacağınız ortak kararları bugünden itibaren uygulamaya başlayın. Geleneksel değerleri korumak için kolları sıvayın. Ortaklık enerjiniz canlanır. Ev almak, satmak gibi konular gündeminize oturur. Dekorasyon ve inşaatlarla da uğraşabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 24"
Ay
Kova
25° 59' 60"
Merkür
Koç
17° 54' 11"
Venüs
Boğa
03° 43' 34"
Mars
Koç
01° 25' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 27"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 26"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 59"
Lilith
Başak
23° 34' 60"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>