Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İddialı konuşmalar yapıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düşünceleriniz bugün net ve keskin. Zihinsel farkındalığınız oldukça yüksek ve bunu yeni ve ileriye dönük projelerde kullanmalısınız. Lafı uzatarak zaman kaybetmeyin. Sorunun merkezine inin. Bir kelime oyunu veya satranç oynarsanız, rakibinizi kolayca yeneceksiniz. Beyninizi harekete geçirecek aktiviteler yapın. Bugün kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir sebep yok.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İddialısınız ve heyecanın keyfini çıkarıyorsunuz. Fazla enerjinizin kaza veya kavgalara yol açmamasına dikkat edin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabahla birlikte sizleri yoğun bir o kadar da yorucu bir gün bekliyor olabilir. Hemhem eğitim hayatınızda stresli durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Saatlere öğlene geldiğinde Venüs ve Neptün arasındaki açı nedeniyle sağlığınızla ilgili sert etkiler altında olabilirsiniz. Maddi olarak da çok açılmayın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı anda birden fazla işle ilgileneceğin, yoğun bir gün seni bekliyor. Fazla merak başına olmadık işler açabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeniliklere yer açarak enerjinizi yeniden güçlendirmek isteyebilirsiniz. Aklınızdaki kişinin güvenini kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize karşı sorumluluklarınızın farkında olmanız yatsa da disiplin konusundaki başarınız da ön plana çıkacak özellikle de meslek konularında.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Dikkatinizi farklı konulara yönelterek esas işinizden uzaklaştırabilir ve bunun sıkıntısını duyabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü konuşmalar yapmak ve başkalarını ikna etmek adına uygun bir gün olabilir. Sözlerinizle karşınızdaki kişiler üzerinde derin etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi güçlü şekilde ifade edebilir, sözlerinizle büyüleyebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kırılgan ve duygusal ruh haline destek vereceğiniz bir gün. Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Dolayısıyla ruhsal dengesini iyileştirmek size düşer. Diğer yandan sanatsal çalışmalar yapmak, etkili yazılar kaleme almak için harika. Hatta kendinizi şiir yazarken bile hayal edebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Herkes gibi siz de bir yuvanız ama gerçek bir yuvanız olsun istiyorsunuz. Birçok Oğlak burcu uzun süredir transit etkilerin altında evlilik planları yapıyorlardı. Şimdi o çoğunluk için adım atma zamanı. Bir kısmı pozitif bir kısmı ise negatif olacak. Ayrılıkların hemen ardından gelen aşklar söz konusu olabilir. Bir limanda demirleme ihtiyacı artıyor.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; düşüncelerini duygularınla harmanlayabilecek, sezgilerinin de yardımıyla bugün yaşanacakların üstesinden gelebileceksin. Üzerinde çalıştığın anlaşmalar, yapacağın görüşmeler veya çıkacağın yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İş birliklerinden destek alarak harekete geçmek için uygun bir gündesin.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>