Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tercihlerin Seni Bambaşka Bir Yola Sokabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de farklı bir şekilde alınabilir.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Geniş açılı ve felsefi düşünüyorsun. Gerçekleşmekte olan şeylere bakıyor ve onları çok daha detaylı bir bakış açısıyla değerlendiriyorsun. Kişisel hayatın nereye gidiyor? Öğrendiğin dersler ve deneyimler neler? Kariyer hedeflerine ulaşmak konusunda neredesin? Bu tarz sorular gün boyunca zihnini meşgul edecek.Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

10 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, hareketini Koç burcunda sürdürüyor. Ay'ın tetiklediği negatif açılar nedeniyle sabah saatlerinde ruh haliniz gergin olabilir. Bu agresifliği ailenize yansıtabilirsiniz. Evinizde tehlikeli işlerden de uzak durmalısınız. Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sayesinde öğleden sonra enerjiniz düzeliyor. Sağlığınızda daha iyi hissedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Saat 17:00 olduğunda ise Ay, yarına kadar boşlukta ilerliyor olacak.

10 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündüz saatlerinde üzerinde derin bir duygusal rahatlama hissediyorsun. Bu anı değerlendirmek için kendini sokağa atarak uzun yürüyüşler yapman mümkün. Ancak rüzgâr sert ve cildini korumak için muhakkak bir şeyler kullanman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, katılacağın etkinlikte tanışacağın kişinin yoğun ilgisi kalbinin kapılarını usulca aralayacak. Mutlu olmak için neye ihtiyacın var? İşte tam anlamıyla bunun cevabını aradığın ve aslında bulmaya başladığın bir gün... Hayatına dâhil edeceklerin veya hayatında çoktandır olanlar konusunda artık daha seçici davranmaya başlamış olabilirsin. Sana bu denli keskin seçimleri yaptıran ise seni aşağı çekenle, sana iyi hissettiren arasındaki farkı daha net görmenden kaynaklanıyor.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ön planda tutmanız gereken farkındalıklara erişebilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Olayları biraz daha geri plandan takip edebilirsiniz. Dedikodulara dikkat etmelisiniz. Sizlerde çok fazla sırlarınızı paylaşmamalısınız.

10 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tartışmamaya özen gösterin. Bugün ailevi konular üzerinde durmak ve daha yapıcı davranmak gerekebilir. Gereksiz inatlaşmalardan uzak durmalısınız.

10 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz. Yürüyüş gibi rahatlatıcı etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Size kusur gibi gelen yönlerinizle yüzleşebilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekan ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. İlişkiler konusunda hassas davranmaya devam.

10 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle beraber sosyalleşmeniz için en ideal günlerden. Beraber dışarı çıkıp bir kahve için ve tatilin keyfini çıkarın.

10 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ev ortamınızda herkes duygularını açığa vurmak isteyecektir. Fikirler havada uçuşacağı için sizin iyi bir dinleyici olmanız gününüzü rahatlatır. Eve yeni bir eşya alabilirsiniz. Ayrıca yatırımla ilgili konular ön plana çıkabilir.

10 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevreniz genişliyor. Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Siz kendinizi biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Meşgul olmaya ve iç sesinizle baş başa kalmamaya çalışın. Aktif bir gün geçirmek tüm problemlerinizi çözmenize yardımcı olacaktır.

10 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; hayatından bazı yükleri çıkarmak için gereken güce ve enerjiye hazır olabilir, net kararlar alarak uygulamaya koyabilirsin. Yaşamındaki rakipler seni çileden çıkarsa bile öfkeni kontrol altına alman mücadelelerinde başarılı olmanı sağlayabilir. Beklenmedik yerlerden alacağın destek cesaretini artırabilir.

10 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>