Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı Duygular Hissedebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 30%

Gerçeklik anlayışınız etrafınızdaki biriyle uyuşmuyor olabilir, bu da sizin sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmanızı ve eldeki problem için ortak bir çözüm bulmanızı çok zorlaştırıyor. Karşınızdaki kişinin görüşünün gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz. Duygularınız oldukça yüksek seviyede, bu yüzden bir çatışmadan kaçınmak isteyebilirsiniz. Gerçek dışı bir görüş bensimsemediğinizden emin olun. Ortada bir problem yokmuş gibi davranmaktansa, problemi ortaya çıkarıp anlaşmazlıklarla yüzleşmek daha iyidir.

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilgili rahatsız edici olaylar biraz kafanız karıştırabilir ve kendinizi bitkin hissetmenize yol açabilir. Bu durum sizin veya başka birinin planlamış olabileceği bir şey değildir, bu yüzden tüm bu olanlara anlam katmak için diğerleriyle bir konuşma yapmayı bekleyin. Önümüzdeki birkaç gün içinde öyle ya da böyle buçözümlenmeli, ancak bu arada olayları nesnel olarak görmeye çalışın. Biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, bir hobiye odaklanın ya da kendinize özel bir alan yaratmak için egzersiz yapın.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim, seyahatler ve yasal konularla ilgili durumlar gündeminizde olabilir. İlişkilerin geleceğine yönelik konuşmalar yapılabilir, ortak kararlar alınabilir. Bazı Oğlaklar için ilişkilerde ciddileşme, birbirinin hayatına daha fazla dahil olma gibi durumlar çalışabilir. Barışmalar adına destekleyici bir gün. Bekar Oğlaklar özlem hissi içinde olabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Popülerliğinin artığını hissediyorsun. Müziğe karşı yeteneğini mesleğe çevirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan bir arkadaşına farklı duygular hissedebilirsin. Kendine itiraf edemesen de bu durumu yakın dostun ile paylaşıyorsun. Maddi olarak yatırımlarının karşılığını alabilirsin.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatınızın ne yönde gittiğini düşünüyor olabilirsiniz. Her şeyinizin mükemmel olması için çabalıyorsunuz. Peki hayattan ne kadar tat alabiliyorsunuz? İnişiyle çıkışıyla yaşam mücadelesinde kendinize zorlu yollar açmamalısınız. Artık bitmesi gereken şeyleri bitirmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akademik konularla ilgili oluşumların içine girebilirsiniz. İnandıklarınızı daha baskın bir şekilde dile getirmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yolculuklara çıkabilir ve yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde bazı konularda yön bulmakta zorlanabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşiniz ve kariyerinizde başarılı olacaksınız. Etkiniz genişleyecek ve hayatın farklı alanlarında fırsatlar ortaya çıkacaktır. Kibirli davranışınız veya aşırı güveniniz fırsatları sarsabilir. Başarınızı alçakgönüllülükle kabullenin.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzaklardan alacağınız haberler olabilir. Ufkunuzu genişletmek ve yeni bilgiler edinmek isteyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Ancak Merkür bugün son derecelerindeyken iletişim ve haberleşmede aksaklıklara dikkat.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğlencenizi mahvetmeye kararlı görünen bir arkadaşınızla başa çıkmak çok sabır gerektirecek. İster cimri, ister sinirli, isterse sadece huysuz olsun, ona haddini bildireceksiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat edecek.Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir gün olacaktır. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açı romantik sürprizlere işaret ediyor. Partnerinizle birlikte keyifli seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi aşk ilişkileri konusunda destekleyecek. Çok daha çekicisiniz; sevgiyle besleneceksiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta heyecan kadar sevgiye de önem veriyorsunuz. Bunu yeterince dile getiremediğiniz için istemeden kırılıyorsunuz. O sizin sevgi isteğinizin farkında, kendince sevgi gösteriyor. İşinizle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmak bazen mütevazı gelişmelerin de önünü kapatıyor. Neyse ki, bugünlerde beklentilerinize uygun gelişmeler söz konusu. Gelecekle ilgili mükemmel haberler alabilirsiniz. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 37" R
Ay
Başak
00° 48' 29"
Merkür
Boğa
00° 18' 58"
Venüs
Boğa
20° 17' 56"
Mars
Koç
11° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 32"
Satürn
Balık
17° 48' 51"
Uranüs
Boğa
23° 15' 13"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 18"
Lilith
Başak
25° 04' 34"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>