Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dayanışma Duygusu Evliliğini Yüceltiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 20%

Atletik yapınız gereği, egzersiz yapmayı seviyorsunuz ama bugün kendinizi fazla yormayın. Biraz halsiz hissediyor olabilirsiniz, çok fazla hareket yaralanmaya yol açabilir. Yoga veya Tai Chi gibi daha az zorlayıcı bir aktivite deneyebilirsiniz. Zihninize odaklanamayacağınız için bir şeyler öğrenmekten aldığınız keyfi de hissedemeyebilirsiniz. Bir film izleyip rahatlayın - belki bir gerilim filmi veya romantik komedi olabilir. Bir süre bu şekilde geçirin.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Bugün sıradışı olan yolu tercih et. Normalde yabana atacağın şeyleri hayatına dahil etmek üzere lenslerini biraz daha genişletirsen, büyük kazançlar elde edebileceğin yepyeni bir perspektif kazanabilirsin. Hislerin taşma noktasına gelmiş durumda ve en küçük bir hareket seni raydan çıkarabilir. Soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yap. Duygusal istikrarlılık sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kilit noktadır.Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

10 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

En sevdiğiniz kotlar gibi, zamanınız gevşemeye ve çok daha rahat olmaya başlıyor. Ancak işleri geri sıkmak için bir kemere ulaşmak yerine, rahatlayın ve oynamak için biraz daha fazla alana sahip olmanın keyfini çıkarın. Bu, bir sonraki tatilinizi veya kariyer hareketinizi planlamaya başlamak için harika bir zaman. Her şeyin istediğiniz gibi çalıştığından emin olmak için ihtiyacınız olan tüm araştırmaları yapmak için zamanınız var.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün eşyalarını düzenlerken gözünden kaçan değerli parçaları gün yüzüne çıkarıyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin sorunları ile yakından ilgileniyorsun. Sorunların üstesinden birlikte geliyor olmanız evliliğini canlandırıyor. Sürekli boğuşur vaziyette olduğun sorumlulukların konusunda bir plan yapmak isteyebilirsin. Zamanını iyi değerlendirmek istiyorsun.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda yaşadığınız bir hayal kırıklığı sizleri hemen geleceğe yönelik mutsuzlaştırmamalıdır. Sadece beklentilerinizi gerçekçi bir şekilde kurgulamalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

10 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün öğle sonrasında burcunuzdan geçerken, kişisel konularda daha aktif ve yenilikçi olabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymak zor olmayacak.

10 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü neşe, keyif ve haz veren şeyleri yaparak geçirmeye çalışın. Bu aralar araç ya da taşınamaz pahalı bir şey almak niyetinde iseniz ilerleyen günlere bırakabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hislerinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Etrafınızdaki kişiler mantığınızla karar almanızı öğütlese de onları dinlememelisiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 12:38'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde psikolojiniz ve iç dünyanız ön planda olacaktır.Ay'ın burcunuza girişi ile birkaç gündür devam eden içe dönük ruh halinizden sıyrılırsınız. Önümüzdeki birkaç gün disiplinli ve sorumluluk sahibi tavırlarınızın faydasını görürsünüz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün pek çok konuda şanssızsınız. Özellikle iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. İstemediğiniz şekilde yanlış anlaşılıp kalp kırıklıklarına neden olabilirsiniz. Anksiyete sorunlarınızı azaltmanıza yardımcı olan aroma terapisini deneyin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda çok derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda ısrarcı davranıyorsunuz. Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çatışmalar yaşayabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 28' 29" R
Ay
Akrep
01° 09' 03" R
Merkür
Boğa
07° 11' 55"
Venüs
Boğa
26° 32' 01"
Mars
Koç
15° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 16"
Satürn
Balık
18° 08' 53"
Uranüs
Boğa
23° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 27' 12"
Plüton
Kova
02° 01' 36"
Chiron
Koç
21° 45' 29"
Lilith
Başak
25° 38' 17"
True Node
Koç
14° 55' 15"
Son Güncelleme : 21/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>