Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şansını Döndürmek Senin Elinde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Anneniz ve babanız - veya özellikle yakınınız olan bir çift - bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Film izlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı şeyleri planlamak veya başkalarını davet etmek iyi bir fikir olabilir. Yalnız bu çiftle yapılan görüşmeler, herkesin çalışıp strese girmesinden başka hiçbir şeye yaramayan sıcak tartışmalara neden olabilir. Ne olursa olsun, bunların sizi üzmesine izin vermeyin. Herkes yarın daha iyi hissedecek.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Bugün yapılması gereken birçok ev işi var! Fakat çok da hırslı olma. Fiziksel enerjin biraz düşük olabilir. Yaklaşmakta olan projelerle ilgili planlamalar yapabilirsin. Fakat nefes nefese kalacak kadar çok işi üstlenmek için çok da iyi bir dönem değil. Dinlenmeye ve şarjını doldurmaya daha çok ihtiyacın var. İyi arkadaşların eşliğinde rahatla, dinlen ve özellikle fiziksel ihtiyaçlarına odaklan.Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Holistik sağlık ve iyileştirmeyle ilgili meselelere sarabilirsin. Eklemlerinle veya cildinle alakalı küçük bir sorunun olabilir. Alternatif tıp çalışan birine danışabilirsin. Vücudunda kolayca düzeltilecek bir dengesizlik olabilir. Bir masör de daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bir otacı da sana sağlığın için kullanabileceğin bitkiler konusunda fikir verebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partneriniz sorun yokmuş gibi davranıyor fakat ilişkinizin sonu geliyor gibi. İlginizin epeyce azaldığını fark etmelisiniz. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazıilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Böylece yadırgadığınız davranışlardan daha az etkilenebilirsiniz. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel anlamda şanssız biri olduğunu düşünsen de bugün karşılaşacağın gelişmeler bu düşüncenin tamamı ile değişmesini sağlayabilir. Bugün daha kararlı davranırsan geleceğine önemli bir ivme kazandırabilirsin. Yaşantına dair yapmak istediklerinde dostlarından destek görmek seni çok mutlu ediyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, rahat tavırların senden hoşlanan kişi tarafından farklı bir şekilde yorumlanabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi konularda karşılaştığınız sorunları çok iyi tolere etmeniz gerekmektedir. Fedakârlıklarınızı sorgulamaktan vazgeçin. 

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. İşleriniz istediği gibi gitmediğinden sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kararsız kalmamaya özen göstermelisiniz. Üstleriniz ile iletişiminize dikkat edin. Hedeflerinize ulaşabilmeniz için kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin. Akışta kalın.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişelerinizin bittiği ve sağlık sorunu yaşıyorsanız iyileşeceğinizin haberlerini alacaksınız. Ayrıca aşk hayatınızda da gücünüzü gösterme potansiyeli elde edeceksiniz

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınız,ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedef ve planlarınıza odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı açıkça gösterip ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi yanlış bilgilendiren biri yüzünden bugün işleriniz karmakarışık bir hal alacak. Strese girmeyin çünkü işleri siz değil o kişi yoluna sokmalı.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizde işinizle ve kariyer hedeflerinizle ilgili konular olacaktır.Burcunuzda seyahat etmekte olan Mars'ın Ay ile yapacağı kare açıhayatında hırsınızın ve başarma arzunuzun yüksek olacağı bir güne işaret ediyor. Hedeflerinize giden yolda kalp kırmamaya dikkat edin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın ön plana çıkması mümkündür. Dahil olacağınız sosyal faaliyetler karşınıza fazladan masraflar çıkartabilir ama tutumlu doğanız sayesinde nerede duracağınızı bilecek, maddi sıkıntı yaratacak harcamalar yapmayacaksınız.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Aşka zamanım yok, demeyin, bu zamanı yaratabilirsiniz. Kariyer sizin hayatınızda son derece önemli bir yere sahip. Ancak ufak tefek başarısızlıkları herkes gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün sosyal yaşamında veya finansal konularda çevrendekilere karşı baskıcı olabileceğin gibi sen de engellerle karşılaşabilirsin. Tepkilerini kontrol altında tutmak planları gerçekleştirmende kolaylık sağlayabilir. Çevrendeki insanlarla güç savaşına girebilir ve bu durum güven duygusunu irdelemene sebep olabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 38' 44" R
Ay
Yengeç
23° 16' 02" R
Merkür
Koç
26° 41' 35"
Venüs
Boğa
16° 32' 21"
Mars
Koç
09° 24' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 55' 16"
Satürn
Balık
17° 35' 47"
Uranüs
Boğa
23° 04' 35"
Neptün
Balık
29° 15' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 48"
Chiron
Koç
21° 20' 49"
Lilith
Başak
24° 44' 14"
True Node
Koç
14° 57' 28"
Son Güncelleme : 13/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>