Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız yerde, kesenizi aşmayacak şekilde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Fakat bu esnada belli konuları birebir siz yönetmelisiniz.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:05-15:42 arasında boşlukta ilerleyecek Ay etkisinde, ilişkinizle ilgili konularda sorumluluklar, ortak olarak halledilmesi gereken işlerde birbirinize destek çıkmanız gerekir. Parasal konularda alacaklar verecekler tanzim edilebilir. Saat 09:56 Güneş-Uranüs görünümü, her şeyden uzak, dilediğince rahat yaşamak isteyen ancak sınırları belli bir alanda hayatını sürdürmek zorunda kalan kişinin hissettiği tuhaf duyguları işaret ediyor. Ne yana baksa aslında tam olarak olmak istediği yerde değil. Fakat susuyor ve elden geldiğince kendini mutlu etmeye çalışıyor. Olabildiği kadar tabii ki. Bu görünüm, eşinizi, sevgilinizi veya eski bir ilişkiyi derinlikli gözden geçirmenin de işaretçisidir. Evet, bir şekilde işleri yoluna koymak ve rahatlamak istiyorsunuz. Görülüyor ki, yine özgür değilsiniz ve yine üstünüzde sorumluluklar var. Saat 10:58 Güneş-Chiron arasındaki görünümü inancınızla zorlukların üstesinden gelmeye çalıştığınızı gösteriyor. Güneş-Yay burcunda ilerlediği için aslında enerjiniz içsel anlamda yükselişe geçmiş durumda. Birileri fark etmese de, siz kendi kendinizin doktoru gibi olduğunuz için geçmişe dönük her şeyi temizleyip arınmak niyetindesiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, kesinlikle kendinizle çarpışmadan pozitif ve inançlı biri olarak hayatı kucaklamaktır. Yeri geldiğinde düşündüklerinizi söylemekten asla çekinmeyiniz. Saat 15:42 itibariyle etkili Ay-İkizler burcu seyri, aktif düşünmemizi sağlıyor. Bildiklerimizi ifade etmek ve kabul ettirmek isteyeceğiz. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

12 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekçi yaklaşımlardan ziyade içgüdülerinle hareket edebilirsin. Kendini suçlama eğiliminde olabilirsin.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel yaşantınızda ya da evinizde bir takım değişiklikler yapmak size iyi gelecektir. Evinizi dekore edebilir ya da yeni misafirler ağırlayabilirsiniz. Bu esnada bir ev satın alma ve kiralama gibi gayrimenkul başlıkları da söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Öfkemizi kontrol etmeli ve düşüncelerimizi karşı tarafa kabul ettirmek için uğraşmamalıyız. Yaratıcılığımız yüksek, özgün fikirlerimiz veya beklenmedik gelişmeler bazı konularda sürprizlere neden olabilir. Gizli kaynak arayışlarımız olumlu sonuçlanabilir. Ele geçecek bilgiler veya arkadaşlardan gelecek son haberler ön plana çıkabilir. Önümüzdeki birkaç günü yaşadığımız yerde konforlu değişiklikler yapmak için harcayabiliriz. İlişkilerde verdiğimiz kadar almaya önem veriyoruz.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kişiliğinizle ilgili ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Çocuklarınız ilgili konularda aksaklıklar olabilir. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı sakin kalmalısınız.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğleden sonraki belirsiz ve karmaşık durumlar olayları akışına bırakmanızı gerektirebilir. Sevdikleriniz konusunda, aşk konusunda ısrarcı olmaktan ve beklentilerden uzak durmaya çalışmalısınız.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Aile hayatınızda ne kadar esnek ve yenilikçi olursanız, özel hayatınız da o kadar rahat olacak.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinize odaklanmanız konusunda sabah saatleri Ay boşluğu nedeniyle zorluk çekmeniz olağandır. Öğleden sonra iseortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz.Bu haberleşme alanları, mesleki bir eğitim yahut sahip olduğunuz manevi kaynaklar sayesinde başarıya götürebilir. Bu sayede takdir görebilir, terfi alabilir veya otorite figürüne dönüşebilirsiniz. Evinizle alakalı yüksek teknolojili araç gereçler satın alma dürtüsü taşıyor olabilirsiniz.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>