Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal Dakikalar Geçiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Mutsuzluğun olduğun konulara yoğunlaşmak seni yormuş, üzmüş olabilir bu aralar. bugün k zaman ayırmalı geleceğin için en iyisini düşünmek adına bir şeyleri dikkatlice görmelisin. Aşkı yoluna koymak senin elinde olabilir.

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Birikimlerini gözden geçirmen gerekebilir bugün. Alıştığın düzeni bozma ihtiyacı hissedebilirsin çünkü. Harcamalarında dikkatli olduğun sürece bir şeyleri geri yerine koyabileceksin. Bu konularda çok gerilmemen iyi olabilir.

Hareket etmek sana iyi gelecek bugün, o yüzden boş boş oturmamalısın. Her zamankinden biraz fazla hareketli olmaya özen gösterebilirsin hatta. Vücudunda ödem tutulmasına sebep olacak şeylerden kaçınarak ve daha fazla hareket ederek kendine bir iyilik edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla iletişimine biraz objektif bakman gerekebilir. İyi gitmeyen şeyleri gözden geçirmek, bunları düzeltmeye çalışmak önemli olacak senin için. Bu durum özellikle işte kendini belli edebilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uğraşmanız gereken biri oldukça heyecanlı olacak ve onu sadece kendi iyiliği için değil, aynı zamanda sizin iyiliğiniz için de sakinleştirmeyi görev edinmelisiniz. Çünkü ortak olduğunuz için onların söyledikleri ve yaptıkları sizi de etkileyecektir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların ile geçmiş günleri yad edeceğin bir gün olabilir. Anıların gözünde canlanması ile duygusal dakikalar yaşayabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle ailen ile arasındaki anlaşmazlıkları gidermek isteyeceksin. Uzun bir aradan sonra kendine zaman ayırırken, sosyalleşmeyi de ihmal etmeyeceksin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal yoğunluk içerisindesiniz. Davranışlarınıza koruyuculuk yansıyacaktır. Ortaklıklarınız ana gündeminiz olabilir. Değerlerinizi ve bazı kavramları yeniden sorgulayabilir ve sınırlarınızı yeniden oluşturmak isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde keyif yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde ailevi konular gündeminize gelebilir. Babanızla ilgili konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Geçmişle ilgili olaylar canınızı sıkabilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınıza yoğunlaşmak size iyi gelebilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde köklenen ve büyüyen güzel bağlantılar size güvende ve mutlu hissettirebilir, başarılarınız dolaylı yoldan katlanabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç haftada kabiliyetlerinizi saptama fırsatı bulmuş olabilirsiniz. Kaderinizin ne olduğu hakkında biraz daha net bir yargıya varmış olabilirsiniz. Bu tip şeyleri düşünmeyi bir kenara bırakıp kendinizi hayatın akışına kaptırmak sizin için çok daha iyi olacaktır. Siz, sevgili dostum, bu tip şeylere karşı son derece donanımlısınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirsiz iletişim bugün sizin için bir sorun olabilir. Başkalarını yanlış anlıyor veya sizi anlamadıklarını düşünüyor olsanız da, inançlarınıza büyük bir duygusal bağlılık asıl sorun olabilir. Daha soyut fikirlerden ziyade kişisel deneyimleriniz hakkında konuşmaya odaklanırsanız, kaos ihtimalini en aza indirebilirsiniz. Gerçekte olan şeylere bağlı kaldığınızda, ilgili sorunları çözmenin farklı yollarını düşünmeye daha açık olabilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili davranmak istemeyebilirsiniz. Size yanlış gelen şeyleri de kabul etmek istemiyorsunuz. Çıkarlarınızı düşünmek zorunda kalabilir ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerinize odaklı olabileceğiniz bir gün. Görüşme ya da toplantı trafiğiniz yoğun olabilir. Bolca diyalog kurabilirsiniz. Ancak yanlış kelimeler kullanabilir ya da doğru ifadelerde zorlanabilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Kafanızın içinde birçok farklı düşünce dolaşıyor.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>