Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dinleniyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda mantığa yatkın gelişmeler yaşanabilir. Düşündüklerinizi uygulama konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri de ortadan kaldırmalısınız.

Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor. İyi organize olduğunuz takdirde amacınıza ulaşacaksınız. Aksi halde, gecikmeler yaşanabilir.

Finansal olarak kendinizi toparlama çalışın. Aktif adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizin pürüzlerini düzelttikten sonra bunlara geri dönmemelisiniz. Kapanan bir defteri açmak her seferinde farklı bir sayfanın yeniden ve gereksizce konuşulmasına neden olabilir. Kendinize ve partnerinize, konuşacağınız yeni konular vermelisiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün Oğlak burcu için olumlu bir gün olabilir. Bugün, çevrenizde olan bitenleri daha dikkatli bir şekilde gözlemleyerek fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda başarıya ulaşmak için odaklanmanız gereken konular olabilir. Aile ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmak da bugün önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gece geç uyuman güne geç başlamana neden oluyor. Kendine bir kahve yapıp ayılmak isteyeceksin. Bugün dışarıya çıkmak istemiyorsun. Arkadaşlarından gelen teklifleri nazik bir dille reddedip evdeki işlerini halletmek isteyeceksin. Evli Oğlak burcuysan, eşinle temiz havada yürüyüş yapmak hayatınızdaki negatif enerjilerden sizi uzaklaştırabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha disiplinli ve sabırlı olmaya çalışın. Uyumsuzlukların yavaş yavaş ortadan kalkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru planlama sayesinde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili bir konu ya da ailevi bir uğraş sizi bugün daha fazla meşgul edebilir. Karşımızdakilerin ihtiyaçlarını da görmeye çalışmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizin genişleyeceği, sizi her adımınızda destekleyecek dostlar edineceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızda büyük gelişim içindesiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi işini kendin görmelisin. Etrafındaki insanlardan sana destek gelmesini beklememelisin. Muhatap olduğun insanlar seninle inatlaşabilir veya onlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bugün bazı şeyleri kendi başına halletmen gerekebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, iyi bir huzur ve uyum seviyesine ulaşmak sizin için bugün her zamankinden daha önemli olsa da çevrenizdeki insanlar gergin olabilir. Arabuluculuk ve uzlaşma yeteneğiniz çok önemlidir ve adeta bir hediye olarak kabul edilebilir. Şu anda seçenekleri tartmak ve diğer insanların bakış açılarını dikkate almak, hayatınıza denge getirmek için iyi bir zaman. Mantık ve nesnellik ön plana çıkma eğilimindedir. Bir süredir sizi rahatsız eden sorunlara mükemmel çözümler bularak ilerici düşünme konusunda iyi bir konuma gelirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortaklık konularına odaklanabilirsiniz ve beraber eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Ancak ev, aile konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 03" R
Ay
Başak
09° 07' 12"
Merkür
Boğa
01° 12' 09"
Venüs
Boğa
21° 09' 33"
Mars
Koç
12° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 26"
Satürn
Balık
17° 51' 44"
Uranüs
Boğa
23° 17' 39"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 26"
Lilith
Başak
25° 09' 13"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>