Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceği Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Gireceğin güzel ortamlarda ilgini çekecek yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi ile güzel sohbetler edebilir ve hiç beklediğin bir anda aşkı hissedebilirsin. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve evrenin sürprizlerle gelmesini beklemelisin bugün.

Bugünhayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz ve yeni bir proje üzerine çalışmalar yoğunlaşabilir. İş yaşamınızda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edebileceksiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Zihinsel olarak son derece aktif olmanız ve hızlı düşünmeniz size başarı getirecektir.

Senin dahil olduğun projelerin senden habersiz yürütüleceği fikri sana korku yaşatabilir. Kendi emeklerinin karşılığını kendin almak isteyeceksin bugün. Algın çok açık olacak ancak bunu kaygıya dönüştürmemeye çalışmalısın.

Zihnini boşaltmanın bir yolu, geçmişten gelen ve hala kafanda yer edinen konuları tek tek gözden geçirmektir. Hala kafanı kurcalayan mevzular varsa bugün çözümler aramalı ve bu konuları tamamen geride bırakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için harika bir gün olacak. Etrafında birçok farklı şeyi keşfedeceksin. Yeni fikirler havada uçuşacak. Verimlilik tavan… Bu güzel enerjiyi sevdiklerinle paylaşmalı ve keyfi arttırmalısın bugün.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün kendinizi sevdiklerinize daha bağlı hissedeceksiniz. Hayatınızı güzelleştirmek için yeni adımlar atmaya hazırsınız. Sadece birkaç durumu değerlendirmek için kısa bir mola verme arzusu duyabilirsiniz. Fiziksel olarak formdasınız, harika görünüyorsunuz ve günü sosyalleşerek geçirmekten mutlu olacaksınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik planlar yaparken, mümkün olduğunca sakin bir şekilde hareket edeceksin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, eğitimleri ile ilgili konuları daha yakından takip etmek isteyeceksin. Elini attığın her şeyde yeteneklerini göstermek isteyebilirsin. Kardeşlerinle aranda maddi birtakım huzursuzluklar çıkabilir. Ser verip sır vermeyeceğin bir ruh haline bürünebilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aynı dili konuşuyor olmak hem işinizi hem de geçirdiğiniz vakti daha kaliteli hale getirebilir. Kadın üstleriniz veya ortaklarınızın yapacağı dönüşleri değerlendirmelisiniz. Bugün kendinize, işinize ve çevrenize bir şans vermek size yenilikler getirebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde koşullar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Bilemediğiniz nedenden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenerek kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı hale gelebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde dikkatli olmanız ve alınganlıktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Partneriniz size olan sevgisini oldukça fazla göstermeye başlayabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem eve hem de işe zaman ayırman gerekecek. Öncelikleri iyi belirlemen bir şeyleri arka planda bırakmaman için iyi olabilir. Günü çok dikkatlice planlaman gerekebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli konuşmalar aniden gündeminize düşebilir. Hayati bilgiler için kulaklarınızı dört açın, bunu kaçırmak istemeyeceksiniz! Bugün, evden çıkma şansınız hiç eksik olmamalı ve zihninizi olumlu yollarla meşgul etmelisiniz. Anti-sosyal olmaya karar verirseniz, sizin için çok amaçlanan bir şeyi kaçırabilirsiniz, bu yüzden saklanmayın ve evrenin tüm harika ödüllerini yakalama fırsatını edinin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda herkesten daha fazla performans sergiliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tepkisine aldırmamalısınız. Bugün, aşkta hiç kolay biri değilsiniz. Partnerinizle aranızda olabilecek tartışmalardan uzak kalmalısınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız bir sıkıntının nasıl sonuçlanacağına dair tahminleriniz olduğunu düşünebilirsiniz. Oysa bazen hayatta tüm tahminleriniz yanlış çıkabilir. Bu yüzden her zaman başka bir ihtimalin olduğunu düşünmelisiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sürekli olarak yaptığınız gereksiz tartışmalar, zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının. İşinizde bir yeniliğin eşiğindesiniz. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Küçük maddi birikiminizi daha gerekli durumlara saklamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>