Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı net olarak sevdiğiniz insana anlatabileceğiniz bir gündesiniz. Mantığınız duygularınız üzerinde etkili olacaktır ve kararlaırnızda duygusal davranmaktan kaçınacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle daha önceden yaptığınız bazı planlarınızı gerçekleştrebileceksiniz. İlginizi çekecek bazı haberler alabilirsiniz ve bunlar sizi duygusal olarak mutlu edecektir. Duygusal anlamda olumlu etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı aynı doğrultuda etkileyecektir.

İş yaşamınızda genel olarak hareketlenmenin olacağı bir gündesiniz. Küçük sorunlarınızı bügin çözümleyebilirsiniz veya çözüm yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Özellikle haberleşmelerinizdeki yoğunlaşma sizin için olumlu olacaktır ve girişimlerinizde başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Bugün işiniz konusunda yeni bir teklif alabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel gelişiminize yönelik konularda harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz yada bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz.

İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Yeni kararlar almak için uygun bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sergilediğiniz rahatlığı duyarsızlık olarak algılayan insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Bu problemlerde, tartışma açan taraf olmamaya gayret gösterin. Bir yakınınızın parasal darlığı sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek. Konuyla ilgili birkaç gününüzü alacak yolculuklarınız olabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay hareketini bugün Terazi burcunda sürdürüyor. Geleceğinize odaklanacağınız, planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili kararlar almayı düşünebilirsiniz. Ay ve Kiron arasındaki karşıtlık sebebiylehayatınızda beklentinizin altında gelişmeler yaşayarak duygusal olarak enerjiniz düşebilir. Venüs ise bugün Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar hayatınızın odak noktası aşk hayatınız olabilir. Ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çok tutkulu sevebilirsiniz. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine destek oluyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugünyerinde bazı şeyler ters gidebilir. Herkesin üzerinde tuhaf bir gerginlik hâkim. Bu durum ufak tefek anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, alacaklarını tahsil edememen hukuki yollara başvurmanla sonuçlanacak. Eğer bekâr bir Oğlak isen sosyal çevrenden birisi ile yakınlık kurmak birilerinin kıskaçlıklarına vesile olabilir. Gün içerisinde yakın arkadaşın seninle bazı özel durumlarını paylaşabilir. Sıkıntıda olduğu konuda senden yardım isteyecek. Kilo problemi olan bir Oğlak burcuysan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var. Beslenme kontrolünü sağlaman ve spora yazılman seni daha zinde hissettirecektir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı bakış açınızın keskin ve net olması bazı gereksiz konuları abartmanıza neden olabilir. Yersiz çıkışlarda bulunmamaya özen gösterin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekânızı kullanmalısınız. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden fazla flört içerisinde kararsız kalabilir, bu durumu düzenlemek için sezgilerinizden yardım alabilirsiniz. Aşk kapılarınız ardına kadar açılacak.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; iş ve sosyal yaşamda yeteneklerinle gözler önünde olurken,  bu kadarodaklı olman özel ilişkinde bazı pürüzler yaşatabilir. Önümüzdeki süreçte, aşk hayatında güven uyandıran uzun soluklu ilişkileri hayatına çekebilir, keyif duyduğun kişilerle ve ortamlarda vakit geçirebilir, hatta elindeki imkânları yatırıma çevirebileceğin imkânları da bulabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yanlızlık ve mahremiyet arzunuz yüksek. Öğlene doğru hukukş konularda haberler alabilirsiniz. Akşam dinlenme arzunuzla sorumluluklar çatışabilir. Sebepsiz gerginlik sert söylemlere dönüşebilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs Boğa burcuna geçerek size keyifli bir dünyanın kapılarını açacak. Sevdiğiniz kişiyle yaşamın tadını çıkartırsınız. Çocuğunuzun başarıları yüzünüzü güldürür. Piyango alın. Eğlence dünyasındaki her türlü gelişme ve keyfe açık olmalısınız. Hobiler ve çocuklarla ilgili uğraşlar sizi mutlu eder.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 19" R
Ay
Kova
29° 53' 11"
Merkür
Koç
18° 03' 06"
Venüs
Boğa
04° 03' 47"
Mars
Koç
01° 38' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 18"
Satürn
Balık
16° 47' 29"
Uranüs
Boğa
22° 29' 23"
Neptün
Balık
28° 58' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 54"
Lilith
Başak
23° 36' 49"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>