Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eleme Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Kendinizi şık bir ortamda bulabilirsiniz. Belki de önemli bir müşteriyle öğle yemeği yiyecek olabilirsiniz. Kendinizi entelektüel bir ortama koymak isteyebilir ya da sevgilinizle birlikte güzel bir restorana gidebilirsiniz. Biraz abartılı şeyler yapmaktan çekinmeyin. Bazen, etrafınızda güzel şeylerin olması özsaygınızı geliştirebilir. Kendinizi güzel şeylerle ödüllendirin ve şımartın.

Bugün bir top gibi kıvrılıp yatmak istiyor gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı güçlü enerjiler size yansıyabilir ve bu yoğunluk sizi tüketebilir. Sık sık mola vererek kendinizi korumaya çalışın ve yapabiliyorsanız yürüyün. Bir öfke ya da olumsuzluk patlaması yaşıyorsanız insanlardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Meditasyon yaparak, iyi müzik dinleyerek ya da size ilginç gelen bir kitap okuyarak kendi pozitif ruh halinizi korumaya çalışın.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Yanında bir kitap bulundurduğuna emin ol. Sürekli birilerini bekleyebileceğin anlar karşına çıkabilir ve bekleyerek geçirdiğin vakitler sebebiyle kendini boş ve verimsiz hissedebilirsin. Doğal olarak sabırsızlık baş gösterebilir ve karşındaki insana gününü mahvettiği için sinirlenebilirsin. Böyle durumlarda yanında okuyacak bir şeyler olması insanı sakinleştirir ve zamanını çarçur etmemiş olmak kişiyi memnun eder. Beklerkenki vakitler keyifli vakitlere dönüştürülebilir!Hiçbir zaman çok fazla kadere inanan bir insan olmadığınız. Daha çok insanlığı ilgilendiren sorular ve sorunlar hakkında kafa yoruyorsunuz. Bu tarz meseleler için kurulan yardım kuruluşlarının organizasyonlarına katılmayı düşünebilirsiniz. Ancak bu karar sizin kapasitenizin biraz ütünde kalabilir. Her ne kadar cömert bir insan olsanız da, bu kuruluşa katılmak için çok cesaretiniz olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde bir süredir istediğiniz veya beklediğiniz bir duruma ulaşabilirsiniz. Maddi veya manevi bir tatminiyet duygusu yaşayabilirsiniz. Haklılığınız doğrulanabilir, destek görebilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın kararsızlık cumartesi gününde etkisini gösterecek. Bu yüzden gün içerisinde hızlı karar vermen konularda şüpheye düşebilirsin. Yalnız yaşayan bir Oğlak burcuysan, evinin dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyeceksin. Çevrendeki kişilerin davranışları seni rahatsız edebilir. Değmez kelimesini çok sık kullanmaya başlarken, hayatından çıkarmak isteyeceğin kişiler de olabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim konusunda denge sağlamaya çalıştıkça titizlik olgusunu fazlaca abartmanız dengenin bozulmasına neden olabilir. Hayalleriniz ile hedeflerinizi karıştırmamalısınız. Hayallerinize, hedeflerinize odaklanarak ulaşabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha akıcı bir İletişim kurabilir ve duygularınızı anlatabilirsiniz. Konuşmalar ve görüşmelerde gizleyici olmamalısınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi göstermek isteyeceğiniz ve niyetlerinizde net olacağınız bugünlerde istediğiniz reaksiyonu tam olarak karşınızdaki kişilerden alamayabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü gezegen haritası, dışarıda olmak istemenizi sağlayacak ancak sorumluluklarınız evde kalmanıza neden olabilir. Belki de bir teslimat için ya da bir aile üyesinden telefon bekliyor olabilirsiniz. Bu, oldukça sıkıcı bir durum olabilir. Beklerken yapacak bir şey bulun, bu sürükleyici bir roman okumak bile olabilir. Zamanınızı boş boş bir anlamı yok!

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha çok keyif aramaya ve içinizdeki oyunbazı dışarı çıkarmaya yönlendiriliyorsunuz. Olaylarla uyum içinde, iyimser tepkilerle karşılık veriyorsunuz. Köprüler kurmak veya mevcut ilişkileri geliştirmek için mükemmel bir zaman. Hobiler ve eğlenceli aktiviteler odağınızda ve oldukça tatmin edici bir şekilde sonuçlanabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde tamamen sizin anaçlık duygularınız kol geziyor. Sevecenlik, koruyuculuk ve acıma üçgeni içinde kurduğunuz düzen, sizin yaşam sorumluluğunuz olmuş durumda. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde daha dikkatli olun..

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aldığınız ve alacak olduğunuz enerjilerden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlamanın herhangi bir yararı olmayacağını da bilmeniz gerekiyor. Değişim gösteren koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle bir konu yüzünden şiddetli bir münakaşa yaşamışsınız. Durum gitgide daha iyiye doğru gidiyor. Fakat tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip, yeninin başlaması gerekli. Ona karşı daha anlayışlı, daha ılımlı olmalısınız. İşinizde ısrarcı ve ikna edici olmalısınız. İçinde bulunduğunuz boşluğu en yakınlarınıza bile göstermeyin. Eşitliğe ve adalete inancınız sizi başarıya götürebilecek iki önemli unsurdur. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>