Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bonkörsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Partnerinle beraber farklı planlar yaptığınızı göreceksiniz. Ortak bir noktada buluşmaya çalışmak sizin için güzel bir uğraş olabilir. Birbirinizden habersiz yaptığınız planlar uzun sürecek bir aktivite listesi oluşturacak.

Çok doyurucu bir çalışma hayatınız yok. Özellikle maddi olarak tatmin olmuyorsunuz. Aynı sorunu yaşayan birarkadaşınızla ortak bir çıkış arayışı içindesiniz. Bugün işyerinizdeki memnun edici bir gelişme ortak sıkıntınızı rafa kaldırmanıza neden olacak.

İş ortamınla ilgili küçük bir değişiklik elindeki imkanları değerlendirme konusunda sana yeni fikirler verebilir. Bu fikirleri değerlendirmek için arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Senin görmediklerini onlar görüp sana söyleyebilir.

Kısa süreli yer değişiklikleri yapmak fiziksel olarak aktif olmanı sağlayacak. Enerjini korumak için daha dikkatli olmalısın. Yediklerini ve içtiklerini bu yönde tercih etmek sana yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağın bir haber dikkatinin dağılmasına sebep olabilir. Tepkilerini verirken soğukkanlılığını korumak önemli olacak. Bu haber nedeniyle arkadaşlarınla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Üslubunu yumuşak tutmaya devam etmelisin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün karşılaştığınız bilgiler kafanızı karıştırabilir. Sevdiğiniz bir kişiyle aranızda gerilim oluşabilir. Ancak bu durumun kısa sürede üstesinden geldiğinizi fark edeceksiniz. Herhangi bir anlaşmazlıkta barış ve uyumu teşvik etmek istiyorsanız sözlerinizi beden dilinizle destekleyin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüklü bir borcun altına girmek şu anda ki düzeninde değişiklikler yapmana sebep olabilir. Artan gelirlerinle senden maddi yardım isteyen ailene karşı bonkör davranabilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sorunları ertelemekten yana olacaksın. Çünkü bugün hiçbir şey seni sorunlarla uğraştıramaz, ruh halin bunun için hiç uygun değil.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev içinde yapacağınız değişiklikler herkesin uyum sağlayacağı şekilde olmalıdır. Bu konuda anlaşmaya varmalısınız. Bunun yerine kendi düzeninizi kurmak isterseniz, karşınızdaki kişilerin aileniz olduğunu unutmadan sözlerinizi ve tavırlarınızı düzenlemelisiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizin büyük bir kısmını ailevi konular oluşturabilir. Aile içi hareketlilik yaşanabilir, ancak sabırsızlık ve ani çıkışlar kopmalara neden olabilir. Gün içinde aile fertleriyle yoğun bir trafik içinde olabilirsiniz. Geçmişte kalmış birinden haber gelebilir. Akşam saatlerinde aileden kaynaklanan maddi kazançlar destekler olabilir. Stresten uzak durmaya çalışın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi severek yaptıkça bereketinizin tekrar geldiğini göreceksiniz. Aşk hayatınızla alakalı bazı fırsatlar gündeme gelebilir, değerlendirmeye açık olmanız gerekebilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir zaman çok fazla kadere inanan bir insan olmadığınız. Daha çok insanlığı ilgilendiren sorular ve sorunlar hakkında kafa yoruyorsunuz. Bu tarz meseleler için kurulan yardım kuruluşlarının organizasyonlarına katılmayı düşünebilirsiniz. Ancak bu karar sizin kapasitenizin biraz ütünde kalabilir. Her ne kadar cömert bir insan olsanız da, bu kuruluşa katılmak için çok cesaretiniz olmayabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi çekici yeni bir komşu, belki de hoşlandığınız biri, yakınınıza taşınabilir ve bu çok heyecan verici olabilir. Muhtemelen bir sohbet başlatacak ve bu kişiyle konuşmaktan zevk alacaksınız. Bu çekimi sürdürmeyi seçip seçmemeniz, mevcut durumunuza bağlıdır, ancak en azından yeni bir arkadaş edineceksiniz. Beklentileri yükseltmemek, bu durumdan maksimum keyfi almanızı sağlar.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. İlişkilerinizin uyumunu korumalısınız.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortak, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda ise bir kadından dolayı sorunlar yaşanabilir. Partnerle, yakın arkadaş ya da ortağınızla beraber seyahat edebilir, eğitim konularına yönelebilirsiniz. Ayrıca fikirsel olarak uzlaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde partner ya da ortağa karşı tavrınız çok sert olabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesinden bazı insanlarla bir araya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz yine de sakin tavrınızdan ödün vermemeye çalışın. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>