Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Oldukça Merhametlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 20%

Kalbinizdeki ateşi körükleyin ve eskisinden daha parlak yanmasını sağlayın. Ancak, sevgilinizle duygusal anlamda aynı frekansta olmanız için bazı tavizler verilmesi gerektiğini unutmayın. Herkesin bugün ön planda olduğundan emin olun bu konuda bencil davranmayın. Başkalarının da göz önünce olmalarına izin vererek bir çalışma dengesi tutturun.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Yaratıcı dürtülerin bugün kendini gösterecek. Yazmak, çizmek, bestelemek ve yaşam alanını düzenlemek için büyük istek duyabilirsin. İç sesini dinle ve bu sese kendini ifade edebilmesi için şans ver. Bu bir müzeye ya da sinemaya gitmen demek değil; onun yerine skeç defterini ya da kameranı çıkar demek. Yaratıcılığının aktive olmasına izin ver.Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ebeveynlik içgüdüleriniz bugün tavan yapabilir ve eğer çocuklarınız varsa, onları çok iyi koruyor odluğunuzu hissedebilirsiniz. Sizin için "Aşırı korumacı" kelimesini kullanabilirler. Geride durmak ve yaşlarında yaptığınız aynı hataları yapmak için onları izlemek çok zor ama gerçekten öğrenmek için tek yol budur. Bir çit inşa etmek veya arabayı tamir etmek gibi bir şey öğrenmek için tek doğru yolu deneyimlemektir. Yine tavsiye vermeyi önerin. Sadece onları bu konuda zorlamamaya dikkat edin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Bu zenginlik birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, bu sevgi ortamından arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana ihtiyacı olduğunu düşündüğün kişilerin yanında olduğun bir gündesin. Maddi ya da manevi her türlü yardımı yapmaktan çekinmiyor elini taşın altına koyuyorsun. Zamanında yardım gördüğün insanlara karşı oldukça merhametli ve yardımseversin. Göstermiş olduğun bu davranış çevren tarafından saygı görmene neden oluyor.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızdaki stresleri doğru yönetmeniz gerekmektedir. Çevrenizde genelde söylenen düşünceleri hemen ciddiye almanız doğru olmayabilir. Hızlı kararlardan uzak durun. Merhamet, yardımlaşma ve dostluk konularının önem kazanacağı bir gün. Sosyal ilişkilerinizden yardım almaktan çekinmeyin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatleri ilgilendiğiniz konularla ilgili daha kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar söz konusu. Zevklerinizde abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için organizasyonlar yapabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzü etrafınızdakilere de hissettirebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Kitap okumak ve sanatsal aktivitelere dahil olmak ruhunuzu ferahlatabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güvenilir adımlar atmak önceliğiniz olacak, istikrarlı ve yavaş adımlar atacak; ilişkilerde mantıklı kararları önemseyeceksiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün keyifli konular gündeminizde olacak. Flörtleşmekten keyif alacağınız bir gün.Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırabilir, hayatın eğlenceli yönlerine ilgi duyabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar, bugün sizin için yoğun birgünü olabilir. Fakat patronunuz işin sonunda sizi başarınızdan dolayı tebrik edecek. Kafein tüketiminizi azaltmaya çalışın. Stresinizi azaltacak aktivitelere yönelin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeniolanaklarına imkan tanıyorsunuz. Bugün, bazı konularda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>