Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Karar Vermekte Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinize ekstra ilgi göstermeniz gerekebilir. Her ne kadar bazı endişelerinizle meşgul olsanız da, size yakın birinin şu anda size ihtiyacı olabilir. Örneğin, sevgiliniz bir konuda yardıma ihtiyaç duyabilir veya çocuklarınızın bir proje için yardıma ihtiyaçları olabilir. Başkalarına yardım etmeye zaman tanıyın. Bir süre melek kanadı takmak size iyi hissettirecek.

Bugün hayatınızın sorumluluğunu üstlenin! Ne kadar çok harekete geçerseniz o kadar uyanık, atak ve canlı hissedeceksiniz. Aniden bir kariyere başlangıç yapmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Bugün normalden daha çok çeşitliliğe ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Başarılı ve mutlu insanlar bugün gözünüze çarpacak. Bazı şeyleri hızlı bir şekilde çözmekten çekinmeyin. Hazırsınız!

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Sınırlayıcı güçlerle çatışman gerekebilecek bir gün. İçsel olarak, duygularına dair kendine bir huzur alanı yaratmalısın. Sen ve diğerleri arasındaki uzlaşamamayı çözebilecek bir ara bulucu öğe ara. Özgürlük ve bağımsızlık için fırsatlar seni bekliyor. Biraz garip ve geleneksel olmayan yollar arayabilirsin.Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ciddi faaliyetleri planlamanız zaman kaybı olabilir. Kendinizi hoş insanlar ve şeylerle kuşatın. Sosyal işler olumlu devam edecek. Finansal şans mümkündür, fakat kontrollü harcama gerekiyor. Diyet izleyin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerinizle ilişkilerinizde kuracağınız doğru dengeler, üstleriniz aracılığıyla maddi-manevi kazanmanıza aracı olacaktır. Aile içi ilişkilerde daha hassas dengeler, alınganlıklar ve dargınlıklar olsa dailişkileriniz sağlam ve tavırlarınız yerinde olacak.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karışık ve derin duyguların etkisinde kalacaksın. Karar vermekte zorlandığın konuları bir süreliğine ertelemek isteyebilirsin. Kafandaki tereddütlerin, seçimlerini olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorsun. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, bugün onları çeşitli aktivitelere götürebilir, aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayabilirsin. Çocuklarının mutluluğunu görmek seni de mutlu edecek.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlama arifesinde olabilirsiniz. Hedefleriniz arasında evlilik ilk sıraya yükselirken hayatınızı komple değiştirme kararı sizi heyecanlandırabilir. Duygu ve mantık dengesini iyi ayarladığınız sürece aldığınız karardan mutlu olacaksınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, mesleki alanda, anlaşmalar ve görüşmeler boyutunda daha sakın kalmaya bakmalısınız. Daha çok dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde fazlaca hassasiyet gösterebilirsiniz. Özellikle yalnız olan Oğlak’lar aradıkları özellikteki kişi ile tanışma fırsatı yakalayabilirler.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü istediğiniz kadar sakin geçirmenizi engelleyecek bazı sürpriz olaylar olabilir. Muhtemelen olumlu olan bu olay, sizi zor duruma sokmayacaktır. Bazı konularda ileri adım atacağınız dönüm noktalarına gelebilirsiniz, suyun akışına göre ilerlemektense üzerine düşünüp öyle karar verin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün İletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile çok ciddi bir konuşma gerçekleştirmeniz gerekebilir. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli bilgiler öğreneceksiniz. Şekerli besinlerden uzak durmalısınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Özellikle bugün, çevrenizin kalabalık olması canınızı sıkabilir. Ay'ın bulunduğu konum, organize çalışmalara ağırlık vermenizi öneriyor.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>