Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kreatifsiniz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızı net olarak ifade etmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Beklenmedik adımlar atmaktan kaçınmanız gerekiyor. İş ve kariyer hayatınıza karşı olan yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun ve dalgın hissedebilirsiniz. Trafikte, sosyal mecralarda,ortamında dikkat etmeniz gerekebilir. Önemli görüşmelerinizi bugün yapmak zorunda değilseniz kendinizi toparlamak için kendinize iyi bir zaman açmış olabilirsiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Planlarınızı uygulamak için enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmanız kolay olacak. Ancak, aceleci davranmadan sabırlı olmanız önemlidir. İş arkadaşlarınızla etkili iletişim kurmak için çaba göstermelisiniz.Kişisel ilişkiler açısından, sevdiğiniz insanla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Birlikte keyifli vakit geçirmek için fırsatlar bulabilir ve duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz. Ancak, bazen kontrolcü veya baskıcı olma eğiliminiz olduğunu unutmayın. İlişkinizde dengeyi korumak önemlidir.Sağlık konusunda ise, kendinizi fiziksel açıdan iyi hissedebilirsiniz. Ancak stres yönetimi konusuna dikkat etmeniz gerekiyor. Rahatlamanız için yoga, meditasyon gibi tekniklerden faydalanabilirsiniz.Bugün için Oğlak burcu burç yorumunuz budur. Umarım size yardımcı olmuştur.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysanız, bugün yaratıcılığınız en üst seviyede. Daha fazla çalışarak kendinizi en iyi şekilde geliştirmek isteyeceksiniz. Evli olan bir Oğlak burcuysanız, partnerinizin isteklerine öncelik veriyorsunuz. Bu durum aranızdaki bağın günden güne kuvvetlenmesini sağlayacak.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize yeni insanların dahil olması fikrinden hoşlanmayabilirsiniz. Ancak bu önyargınızı yıkmalısınız. Hayatın size kimin eliyle bir pencere açacağını bilemeyeceğiniz için akışta kalın. Gözlem ve değerlendirme yeteneğinize sığınarak bir gün geçirin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal açıdan olumlu bir günde olmanızla beraber size karşı sert ve kırıcı tutumlar sergileyebilecek kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeteneklerini geliştirmek için daha farklı yöntemler tercih edebilirsin bugün. Yeni kurslara katılmak, yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak senin için iyi olabilir. Hayatına katacağın yenilikler kendini geliştirmene daha çok vesile olabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi belirsizliğe sıkışmış hissetme eğilimi vardır. Fikir değişiklikleri belirgin ve dikkat dağıtıcı olabilir. Geçici olarak nesnelerin, insanların ve durumların gerçek değerini görmek biraz zor olabilir. Bu koşullar altında kapsamlı kararlar vermemek en iyisidir. Başkalarının her zamankinden daha hassas olduklarının farkına varabilir ve bunun sonucunda siz de daha nazik davranmak isteyebilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe odaklanmak ve üretmek çok daha kolaylaşıyor. Önemli bir konuşma veya yerine getirilmesi gereken bir yükümlülük söz konusu olabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Bugün aşkla aranız iyi değil. Somurtarak bir yerlere varamazsınız. İçinizi acıtan çok şey var.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aile ve aşk konularında şans sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı zorlamayın. Bugün, özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 08" R
Ay
Aslan
18° 01' 46" R
Merkür
Koç
29° 00' 34"
Venüs
Boğa
18° 59' 30"
Mars
Koç
10° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 29"
Satürn
Balık
17° 44' 23"
Uranüs
Boğa
23° 11' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 02"
Lilith
Başak
24° 57' 30"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>