Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmiyor. Her şeyi olduğu gibi bu konuyu da düşünmek partnerinize düşüyor. O ilişkinize bir hareketlilik getirmek için elinden gelini yapıyor. Sizin de ona yanıt vermeniz gerekiyor.

Sözle takdir ediliyorsunuz ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Önümüzdeki günlerde bu sorununuzu dile getireceğiniz bir zemin bulabilirsiniz.

Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeniz gerekiyor. Dışarıda harcadığınız paranın yarısını evinize harcamıyorsunuz. Harcamalarınızı kısmanız için evinizde daha çok zaman geçirmeniz gerekebilir.

Son günlerde kendinize yeteri kadar özen göstermiyorsunuz. Kendinize zaan ayırmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız tatminkar ilişki nedeniyle gözünüz başkalarına kapalı. Aile çevreniz sizi ihmalkar buluyor. Onlarla ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız söyleniyor. Bugünlerde yaşanacak bir aile toplantısında bunlar yüzünüze de söylenebilir.

18 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Balık burcunda ilerleyen Ay, saat 11:03-18:55 arasında boşlukta olacak. Kendinizle iç temasınız yüksektir. Duygular daha fazla ön plandadır. Bu yüzden hayati kararlar bu saatlerde verilmez. Saat 15:15 itibariyle Ay-Chiron kavuşum etkisi, yakın çevremiz, iletişim,girişimi, eğitim hayatı, girişimler anlamında durumumuzu hassasiyetle ele alıyoruz. İlgi görmeye, desteklenmeye, ılımlı davranışlara, huzura ihtiyaç duyuyoruz. Saat 18:40 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 18:55 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 23:18 Ay-Jüpiter görünümü, özgür olmak ve hiçbir şeye zorunlu olmadan yaşamak arzunuzdur. Değişim istersiniz. Sıradan şeyler sizi memnun etmez. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

18 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Biraz çalkantılı biraz da yorucu bir haftayı geride bıraktın. Haftanın son günü kendine zaman ayırmak isteyebilir ve kişisel gelişimine yönelebilirsin. Ancak ailesinden uzakta yaşayan bir Oğlak burcuysan bu durum senin için söz konusu olmayabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, ummadığın kişiden gelen aşk mesajı seni hayrete düşürecek. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bugün aynı zamanda uzlaşamadığın insanlarla arandaki buzları eritebilirsin. Özetle; hayatında belirsizliğe sahip konuların yavaş yavaş bir sonuca bağlandığına tanıklık edebilirsin.

18 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde önemli görüşmeler sağlayabilir, geleceğinize yönelik güzel başarılar elde edebileceğiniz iletişimler içerisinde olabilirisiniz. Bugün birçok konunuz çözüme kavuşabilir.

18 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Yeni yerler ziyaret etmek keyifli olabilir. Düşüncelerinizde olumlu olmaya bakın.

18 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var.

18 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

18 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak ideal yaratacağınız insanlarla görüşüp, fikir alışverişi yapabilirsiniz. Başlangıçta hayalperest tutumlar sizi yorabilir ancak hevesli davranıp sabretmek yararlı olur.

18 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kırılgan ve duygusal ruh haline destek vereceğiniz bir gün.Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Dolayısıyla ruhsal dengesini iyileştirmek size düşer. Diğer yandan sanatsal çalışmalar yapmak, etkili yazılar kaleme almak için harika. Hatta kendinizi şiir yazarken bile hayal edebilirsiniz.

18 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle etkileşim ve iletişim gerektiren konularda bugün biraz daha dikkatli, temkinli hareket etmeniz gerekebilir. Kardeşleriniz, komşularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.

18 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 59" R
Ay
Terazi
20° 08' 46" R
Merkür
Boğa
05° 53' 13"
Venüs
Boğa
25° 24' 54"
Mars
Koç
14° 54' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 24"
Satürn
Balık
18° 05' 26"
Uranüs
Boğa
23° 29' 40"
Neptün
Balık
29° 25' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 48"
Lilith
Başak
25° 32' 14"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>