Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumlulukların Gündemde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin insan seni değişmek için cesaretlendirmek isteyebilir bugün. Kendin olmaktan vazgeçmemen gerekecek ama. Bir başkası için değişmek zayıflık olabilir. İnsanların seni olduğun gibi kabul etmesi senin için daha kıymetli olabilir.

Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor. İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları pek ilginizi çekmiyor.

Bugün para konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Harcamalarını dikkatli bir şekilde planlayarak bu durumun üstesinden gelmek mümkün olacak ama. Gereksiz harcamalar ve savurganlıktan uzak durmak sana yarayacak.

Kendini eve hapsetmemelisin bugün. Mümkün olduğunca çıkıp açık havada yürüyüş yapmak sana iyi gelecek. Dikkatini toplamak ve enerjini daha kolay şekilde yenilemek için ufak bir yürüyüş iyi bir tercih olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini bir aile üyesine yardım etmek durumunda bulabilirsin. Senden yardım istemese bile o kişinin iyiliği için yardımcı olmak isteyeceksin. Birbirinize gerektiğinde bir omuz vererek daha da yükselebileceğinizi görebilirsin.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süre işi unutun ve hayatın eğlenceli tarafına odaklanın. Evet, kariyerinizde başarılı olmak da eğlenceli olabilir, ancak çalışmak ve oyun oynamamak sizi diğer insanların gözünde sıkıcı bir Oğlak burcu yapar, bu yüzden dünyaya nasıl eğleneceğinizi bildiğinizi gösterin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dışarda olmak ve havanın kokusunu hissetmek isteyeceksin. Kısa mesafeli rotalar eşliğinde kendine bir rota çizeceksin. Bir süredir ara verdiğin okuma alışkanlığına yeni bir kitaba başlayarak, kaldığın yerden devam edeceksin. Ailesiyle yaşayan bir Oğlak burcuysan, sorumluluklarının hatırlatılması tartışmalara yol açabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekip uzaklara gitme isteği bugün ağır basıyor. Sizlerde farkındasınız bazı durumların ama ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Bugün ailenizle olmak ya da sevdiklerinizle sohbet etmek size kendinizi çok iyi hissettirecektir. Kariyerinizle ilgili ummadığınız şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde oldukça harekete geçirici olabilir. Kısa ya da uzun yolculuklar ve görüşmeler gündemde.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemleriniz hareket alanınızı daraltabilir ancak yaptığınız iyi ya da kötü her yatırımı kendinize yaptığınızı unutmadan, akılcı hareket etmeni gerekmekte.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı analiz ederseniz, son zamanlarda tamamen değiştiğini göreceksiniz. Birey olarak olgunlaştınız ve eylemleriniz hem kendinize hem de çevrenizdekilere faydalı oldu. Bunu devam ettirmek için şimdi de mümkün olduğunca sık değişiklik yapmaya çalışın. Hayatınızın sürekli geliştiğini hissetmeniz gerekir. Durmak için zaman yok.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün içindesiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşlerle iletişime geçebilir. Bu konularda hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Aşk hayatınız daha hareketli bir döneme girebilir ama maddi kaynaklarınızla ilgili sorunlar yüzünden engeller çıkabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken direk bir anlatım şeklini seçiyor olmanız, bazen sizi anlaşılmaz yapıyor. Karşınızdaki kişi sizin dürüstlük kavramınızı yanlış anlayabilir ve size tepki verebilir. Bugün, politik olmaya çalışmalısınız.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>