Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Alışveriş Vakti Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın kişi ile alakalı büyük beklentilere girmemelisin. Bazı şeylerin zamanla gerçekleşmesi daha iyi sonuçlar verebilir. Hoşlandığın kişinin duygularını öğrenmek için aceleci olmamalısın bugün.

İşyerinizdeki sorunlarınızı birilerine açmaya, haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız.

Maddi konularda bazı şeyleri düzeltmek ve kayıpları engellemek için çaba göstermen gerekecek bugün. Kendi başına alacağın kararlar, parasal konularda daha sağlam atmana vesile olabilir.

Vücudunun disiplinini sağlaman gereken bir gündesin. Genel olarak bu tür konularda bir sıkıntı yaşamasan da bugün özellikle dikkat etmen gerekecek. Hem yediklerine hem de egzersizlerine özen göstermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan biten her şey biraz hızlıca gelişebilir. Bu durumun sende kaygı yaratmamasını sağlaman gerekecek. Gün içerisinde kendine vakit ayırmalı ve planlarını gözden geçirmelisin. Böylece bazı şeylerin kontrolünü elinde tutmuş olacaksın.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda inanılmaz sabit fikirlisiniz, herkesle her konuda tartışıp duruyorsunuz! Ha deyince patlıyor, sözünüzün kesilmesine tahammül edemiyor, başkalarının söylediklerini dinlemiyorsunuz. Size neler oldu böyle? İfade özgürlüğünü engelleyen her şeyin karşısında olduğunu söyleyen siz değil misiniz? Aslında kendinize karşı savaşa girmiş olmayasınız? Dönüp biraz iç dünyanıza bakmanın zamanı geldi.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kayıp ettiğin bir eşyanı bugün bulabilirsin. Manevi değeri olan eşyanın bulmanın verdiği keyif bu gününü mutlu geçirmeye yetebilir. Aile içinde olan problemini güvendiğin arkadaşların ile paylaşıyorsun. Onlardan fikir almak zihni çalıştırmana yardımcı olabilir. Kendini sıkıntılardan sıyırıp alışverişe verebilirsin. Çok fazla para harcamamaya özen göstereceksin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde, işlerde ve hayatın her alanında bir yeriniz olduğunu bilmek isteyebilirsiniz. Bu yeri oluşturmak için bir emek vermek gerektiğinde elinizden geleni yaptığınızdan emin olmalısınız. Hayatı yaşanılır kılacak sebepler üzerine kafa yorabilir, kendinize bu yönelik bir sayfa açabilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Bazı konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Zevk alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Güven içinde olduğunuz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size zarar veren eterik bağlar ve enerji kordonları ile ilişiğinizi keserek enerjinizi kendinize bırakabilirsiniz. Böylelikle hayattan zevk almaya yeniden başlayabilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişiyle bir iletişiminin olmaması seni zora sokabilir. Ama kendi kendini bu ruh haline soktuğunu görmen gerekecek. Neden bazı şeyleri karşındaki insandan bekliyorsun? Bugün bu konularda tekrar düşünebilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihniniz muhtemelen sağlık, güzellik ve bakım rutinleriyle meşgul. Günlük yaşam tarzınızı veya hijyen alışkanlıklarınızı düzenlemek, sizi son zamanlarda hayatınızda fark ettiğiniz tüm durgun durumlardan veya sağlıksız döngülerden kurtarabilir. Deneyebileceğiniz o kadar çok seçenek var ki nereden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz veya seçeneklerin çokluğu gözünüzü korkutabilir. Size rehberlik edebilecek birini arayın, çünkü birilerinin yardımıyla canlandırıcı bir değişikliği eyleme geçirebilir ve genel sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. Bugün harcadığınız zamanı bir kişisel yatırım olarak görün ve karşılığını alacağınızdan emin olun.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Bugünlerde düşündüğünüz olumsuz fikirler yüzünden kafanızı karışıyor.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yılın ilk tutulması gerçekleşiyor. Ev, aile, kökler, atalarla ilgili pek çok konuda gizli saklı kalmış her şey açığa çıkabilir. Partner veya ortağınızla ilgili eski defterler açılabilir. Eski partnerler karşınıza çıkabilir. Bu dönemde değişip, dönüşeceksiniz ve güçlü kalmak zorunda olacaksınız. Yeni ev alabilirsiniz. Arsa, gayrimenkul konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.Sevdiğinizle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 02" R
Ay
Aslan
22° 23' 52" R
Merkür
Koç
29° 26' 53"
Venüs
Boğa
19° 26' 09"
Mars
Koç
11° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 36"
Satürn
Balık
17° 45' 55"
Uranüs
Boğa
23° 12' 46"
Neptün
Balık
29° 19' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 08"
Lilith
Başak
24° 59' 54"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>