Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sahip Olduklarına Şükrediyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Sınırların tamamen yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Adım adım ilerlemenin daha kolay olabileceğini de unutmayın.

Daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de aklınızda bulundurun.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sadece fiziksel değil ruhsal olarak da önemlidir. Bugün kendinize zaman ayırarak, duygusal ve fiziksel rahatsızlıklarınızla ilgilenerek bu önemi yükseltmek isteyebilirsiniz. Kalbinizi eskisi gibi attırmayan şeyler varsa bunlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek zorlukları aşmak için iç gücünüzü ve sabrınızı kullanmalısınız. İletişimde net olmaya özen göstermelisiniz ve duygularınızı karşı tarafa doğru ifade etmelisiniz. Aynı zamanda, kendinize zaman ayırarak iç huzurunuza önem vermelisiniz. Ailevi konularda destekleyici olmanız, ilişkilerinizi güçlendirebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sık sık sahip olduklarına şükredeceğin bir gün seni bekliyor. Hayatını daha rahat ve kaygısızca yaşamak adına hırsların ön plana çıkabilir. Ancak sahip olduklarını da kaybetmek istemeyeceksin. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Mesleki ve kişisel gelişimini destekleyecek kurslara yazılabilirsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobilerinize zaman ayırdıkça, keyfinizi yerine getirecek işlerle ilgilendiğinizde bunun devamını getirmek isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili, ailenizle ya da sevdiklerinizle ortak hareket edeceğiniz yeni planlar yapmak zihninizi ve ruhunuzu canlandıracaktır. Bugün üzerinizdeki tozu attığınızı fark ediyorsunuz.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan daha güçlü olabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayış göstereceği bir dönemde olmakla beraber diğer kişilerden de anlayış ve taktir toplayacağınız bir dönemdesiniz. Başarılı hissedeceksiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar parana dikkat etsen de bazen çok fazla para harcayabiliyorsun. Hislerinle hareket etmek ve ani kararlar almak maddi durumunu etkileyebilir bugün. Çok fazla para harcamamalı ve para gerektirmeyen aktivitelere odaklanmalısın bugün.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün bir durumu daha iyi anlamak için müthiş bir enerji taşıyor. Zihninizi bir çözüme veya daha geniş bir perspektife açarsınız. Duyguları paylaşma isteği bugün cesaret verici olabilir. Özellikle yakınınızdaki kişilerle samimi iletişim, başlangıçta rahatsız olsalar bile daha fazla anlayışa kapı açabilir! Kendinizi özellikle sevdiklerinize veya ev hayatınıza adadığınızı hissedebilirsiniz ve artık ev, aile ve geçmişinizle ilgili önemli düşünceler ortaya çıkabilir. Çatışmaları çözmek, uzun süredir devam eden kalıpları tanımak veya sorunları çözmek mümkündür. Alışılmadık ve olumlu bir uyum olabilir ve ilerlemek, ufuk açıcı bilgilerden kaynaklanabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla alakalı beklenmedik gelişmelerin olabileceği bir gün. Güvenli bildiğiniz alanda kalmak, risk almamak bugünün asıl konusu. Beklenmedik harcamalar canınızı sıkabilir. Her şeyden önemlisi sağlığınıza dikkat edin.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Eğitim, kardeşler, iletişimde ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde herkesin imrenerek izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz fakat son günlerde aksaklıklar, sorunlar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşmayı deneyin. Karşınıza bazı fırsatlar çıksa da, bunları değerlendirmeniz zor olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Şekerli besinlere olan düşkünlüğünüz kilo aldırıyor.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 35" R
Ay
Terazi
20° 28' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 35"
Venüs
Boğa
25° 26' 57"
Mars
Koç
14° 56' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 48"
Satürn
Balık
18° 05' 33"
Uranüs
Boğa
23° 29' 46"
Neptün
Balık
29° 26' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 53"
Lilith
Başak
25° 32' 25"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>