Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sağlığına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Cesaretinizi doğru kullanmanız gereken bir gün. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Adım adım ilerlemenin yollarını aramalısınız. Tercihlerinizin belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal olarak daha aktif adımlar atma şansınız var. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ne yaparsanız mutlu olacağınızı ve bu mutlulukla ne kadar iyi işler çıkaracağınızı kendinize sorun. Kariyerinizle ilgili farkında olmadığınız yeni düşünceleriniz, istekleriniz olabilir. Yeni haftaya yeni bir başlangıç yapmak adına sorumluluk ya da değişiklik talep edebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu zihinsel kapasitesini kullanarak hedeflerine odaklanmaya ve kararlılıkla ilerlemeye teşvik ediyor. Bugün, disiplinli bir şekilde çalışmak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek önemli olacak. Ayrıca, geleceğe dair planlar yapmak ve stratejik adımlar atmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinize güvenin ve hedeflerinize adım adım ilerleyin, başarı sizinle olsun!

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde bağışıklığının düştüğünü fark ediyorsun. Bağışıklığını güçlendirmek için doktor tavsiyesiyle vitamin kullanmaya başlayabilirsin. Sağılığına her şeyden daha fazla önem veriyorsun. Hayatındaki en büyük silahın yaşadığın olaylar karşısında sakin kalmak. Yaşadığın her şeye karşı sakin olman çevrendekileri rahatsız edebilir. Dostun olduğu kadar düşmanında çok olduğunu unutmamalısın.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde ikili ilişkilerden yana da her şey istediğiniz gibi olabilir. Sınırlara uygun hareket etmenizin daha doğru olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün oldukça meşgul ve hareketli bir gündesiniz. Sorumluluklar üzerine daha fazla düşünebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde küçük isteklerinizi başarırken büyükleri için de şevk elde edeceksiniz. Planlama yapmak sizin için yerinde olacak. Sosyalleşmeye önem vermelisiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara derdini anlatırken dikkatli olman gerekebilir bugün. Söylediğin sözler "söylenmek" olarak algılanabilir ve insanları biraz itebilir. Çok fazla şikayet etmek, aranızda bazı gerginlikler oluşmasına sebep olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün heyecan, ani faydalar ve mutlu gelişmeler bulacaksınız. Bir olasılık da geçmişteki bir aşkın veya projenin hayatınızda yeniden ortaya çıkabilmesidir. Bir şey size yeni bir yaratıcı hobi veya macerayı denemeniz için ilham verebilir. Bir aşk ilişkisinde bir gerçek, ihtiyaçlarınıza dair ani iç görüler veya aşka karşı değişen bir tutum ortaya çıkabilir. Bu, yaratıcı ilhamın, düşünce kalıplarınızı değiştiren olağandışı olayların ve verimli, heyecan verici bağlantıların zamanıdır. Kötü bir alışkanlıktan kurtulmak ve bunun sonucunda daha özgür, daha neşeli bir hayat yaşamak için gerçek bir motivasyon hissedebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda standartlarınızı yükseltmek için verdiğiniz mücadele size kendinize ayıracak bir zaman bırakmasa da kendinizi bu şekilde daha fazla güvende hissediyorsunuz. Bunun yanlış bir bakış açısı olduğunu fark edin. Ekonomik konuları hırsa dönüştürmek size faydadan çok zarar veriyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün iş, kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk konularında ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı zorlamayın. Bugün, özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 46' 21" R
Ay
Boğa
29° 00' 24" R
Merkür
Koç
22° 36' 15"
Venüs
Boğa
11° 36' 24"
Mars
Koç
06° 20' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 35"
Satürn
Balık
17° 17' 34"
Uranüs
Boğa
22° 50' 36"
Neptün
Balık
29° 09' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 03"
Lilith
Başak
24° 17' 34"
True Node
Koç
15° 18' 01"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>