Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bazı Korkular Yaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi gergin, stresli ve geri planda hissedebilirsiniz. Odaklanma açısından sorun yaşayabileceğiniz bir güne girmektesiniz. Duygusal eksikliğinizden dolayı uzaklaşmalar meydana gelebilir. Nedenleri bulmaya ve çözümlemeye çalışmalısınız. İyi niyetli olduğunuzu birlikte olduğunuz kişiye belli etmeniz gerekmekte.

Üst pozisyonda bulunan kişilerle aranızı iyi tutmalı ve sorumluluklarınızı kısa zaman içerisinde halletmenin yollarını aramalısınız. Odaklanmakta sorun yaşarsanız, sizi de rahatsız edebilecek hatalar yapabilirsiniz. Mesleki açıdan olabildiğince kontrollü olmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili konularda ufak tefek olumsuzluklar ile karşılaşma ihtimaliniz var. Şartlar ne kadar zorlayıcı olursa olsun, kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Ayrıca, uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili de gecikmeler yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir paylaşım konusunda eksiklerin olduğunu, hikayede boşluklar kaldığını düşünebilirsiniz. Bunu olumsuz bir gündeme dönüştürmek yerine araştırmayı, öğrenmeyi ve netleştirmeyi tercih etmelisiniz. Ailenizin otorite figürlerinin kararlarını, hamlelerini etkileyebilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen biraz zorlu ama sonunda başarılı olacağı bir gün olabilir. Kararlarınızı dikkatlice almanız ve sabırlı olmanız gerekebilir. İş konularında hedeflerinize odaklanmalı ve disiplinli bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel hayatınızda ise duygusal olarak kendinizi ifade etmeyi önemseyerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın!

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı bir şehre taşınan Oğlak burcuysan, yeni evine adapta olmakta biraz zorluk çekebilirsin. Yeni arkadaşlar edinmen alışma sürecini hızlandırabilir. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, partnerinin sürekli evlilikten bahsetmesi seni korkutabilir. Sevgilini sevsen de onu kırmadan evlilik fikrine sıcak bakmadığını anlatmak isteyeceksin.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza heyecan bile gelecek olsa bunu önceden bilmek isteyebilirsiniz. Ancak sürprizlerin aniden belirlemek ve kontrol edilememek gibi özellikleri vardır. Kendinizi sürprizler karşısında uzun süre şaşırmamak ve bunları hızlıca değerlendirebilmek noktasında yetiştirmeli, kalıplarla ilerlemeyi bırakmalısınız.

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konularda çözüme ulaştırmanız gereken olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi çok yıpratmamaya çalışın. Doğru kararlar almak için uygun zamanlar var. Gün içinde banka işlerinizi halletmeniz gerekebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinize yüklü miktarda para geçebilir, tazminat davalarınız sonuçlanabilir, yeni birkurabilir ya da yeni gelir kapılarını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında dönen konuşmalara katılmak ve kendi fikrini ifade etmek senin için önemli olacak. Çevrendeki insanların senin fikirlerine saygı duyması bugün seni daha da mutlu edebilir. O yüzden kendini geri çekme bugün.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, biriyle bağlantı kurmak ve bir ilişkide büyüdüğünüzü hissetmek için uygun bir zaman. Bir kişiye inanmak, yalnızca onun güvenini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda dostluğu da güçlendirecektir. Kişisel veya özel bir şeyi paylaşmak faydalı olabilir. Yine de hikayede bugün göründüğünden daha fazlası olabilir. Bazı saklı ayrıntılar daha sonra ortaya çıkabilir ancak bugünün perspektifi hala değerlidir. Ayrıca artıları ve eksileri tartıyor ya da yaşamınızın dengeden çıkmış alanlarını ayarlıyor olabilirsiniz. Bir uzlaşmaya varabilecek konumdasınız!

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Disiplin önemli.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir ve yenilikçi bakış açınızla maddi kaynaklarınızı kullanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdakilerden emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız kuralcı olacak. Karşı tarafın size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 53' 17" R
Ay
Başak
04° 26' 50"
Merkür
Boğa
00° 42' 04"
Venüs
Boğa
20° 40' 29"
Mars
Koç
11° 58' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 51"
Satürn
Balık
17° 50' 07"
Uranüs
Boğa
23° 16' 17"
Neptün
Balık
29° 20' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 14"
Lilith
Başak
25° 06' 36"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>