Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı etkilenmelere karşı değişik bir bakışınız var. Bu bakış sizi sandığınız kadar koruma altında tutamayabilir. Dostça yaklaşımlarla duygusal etkilenmelerin arasındaki ince çizgi kolayca silinebilir.

Bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor. İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde hiç beklemediğiniz girdiler, uzun süreli rahatlamalar getirebilir. Bugün coşkulu bir gününüzdesiniz. Gereksiz satın alma eğilimleri içine girebilirsiniz.

Bugünlerde yeterince bilgilenmeden sorumluluk almanız zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağı bir gün. Genellikle duyarlı olduğunuz konulara şu günlerde kapalı durmanız yararlı olacak. Sizi yanlış değerlendirmeye eğilimli insanlara kendinizi anlatma çabalarınız pek sonuç verecek gibi görünmüyor. Akraba ilişkilerinde içe kapanık biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu, ona katkılarınız olabilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 05:28 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. İletişim ve güven duygunuz ön planda. Gerekli kişilerle irtibata geçebilir ve fikirlerinizden, planlarınızdan söz ederek gücünüzü ortaya koydunuz mu, başarmamanız için bir sebep yoktur. Mali konularda görüşmede bulunabilir, desteklenirsiniz. Saat 10:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, eviniz sınırları içindeki hakimiyetinizi yükseltici ve mali konularda işlerinizi düzenleme anlamında etkilidir. Saat 17:06 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisinde, bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Aşk iliklerinize kadar işlemiştir. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söylediklerine alınganlık gösterenlere şaşırabilirsin. bir birlikteliğin varsa onun yeni bir huyunu keşfedebilirsin.

23 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda daha fazla çalışmanız gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Eğitim almanız gereken işlerde yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. Kadınlardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Çalışmalarınızın ödülünü alabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarıyla değil kendi yaptığınızla ilgilenin. Bugünlerde başkalarını merak etmekten kendi işlerinizi ihmal ediyorsunuz. Tatsız bir haber canınızı sıkabilir, dikkat!

23 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

23 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Fikirlerinizi hâlâ istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz. Bu konuda ailenizden yardım almak çok işinize yarayabilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilir, finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Toplumsal konulara odaklanıp kendi planlarınızı ve hedeflerinizi de buna göre dönüştürmek istiyorsunuz. Bu konuda ilerleme sağlayabilecek etkide bulunuyorsunuz.

23 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

23 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 21" R
Ay
Terazi
10° 54' 22"
Merkür
Boğa
04° 47' 54"
Venüs
Boğa
24° 27' 52"
Mars
Koç
14° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 28"
Satürn
Balık
18° 02' 28"
Uranüs
Boğa
23° 26' 60"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 31"
Lilith
Başak
25° 27' 05"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>