Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Koşuşturma İçinde Olacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2021, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unutmayın ki etrafta gerginlik ve kargaşa bile olsa bunun sizi etkilemesine izin vermemek elinizde. “Dahilim ama müdahil değilim” sloganını benimsemelisiniz. Şunu anlamalısınız ki bütün anlaşmazlıkların temelinde yatan şey eski ve yeni arasındaki çekişmedir. Bunu kendi savaşınız haline getirmemeye çalışın. Gözlemleyip bir şeyler öğrenebileceğiniz kadar yakında, ancak ellerinizi kirletmeyecek kadar da uzakta durun.

23 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde güçlü. duygular, tutkular ve takıntılar ortaya çıkabilir. Bazı ilişkilerinizde ya hep ya hiç düşüncesinde olabilirsiniz. Bir kırılma noktası yaşanabilir ve ilişkiler form değiştirebilir.

23 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için gündemi maddi konular oluşturuyor. Gerçekleştirmen gereken ödemelerin varsa, sabah saatlerinden itibaren koşuşturma içerisinde olabilirsin. Uzun süreli birlikteliği olan bir Oğlak burcuysan, evliliğe yönelik fikirleri aklından geçirmeye başlayabilirsin. Gereksiz konularda kaygılanmayı bırakabilirsin.

23 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirdiğiniz projelerin sizlere referans olması ile yeniteklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz başarılarınızı artıracaktır. Kaçan heveslerinize yeni başlangıçlar çok daha iyi gelecektir.

23 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde daha fazla kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Denge içinde kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak sizi heyecanlandıracaktır. Gizli düşmanlarınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

23 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dlumlu düşünmek olumlululuk getirecektir. Pozitif olmaya çalışın. Bu durumda mantıklı olana yönelmenizde fayda var.

23 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

23 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birdenbire eski adres defterlerinize dalmak için bir neden bulabilir veya zihninizde sürekli yer alan bir anıyla ilgili eski fotoğraflara bakabilirsiniz. Geçmişten gelen bir yüz, ilişkiyi sonlandırma nedenini yeniden düşünmenize neden olabilir. Tekrar bir araya gelmenin ve gelecekte herhangi bir şeyin değişip değişmeyeceğini görmenin zamanı gelmiş olabilir.

23 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

23 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

23 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte huzurlu ve sakin bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde fikirlerinizi, arkadaşlarınıza ve üstlerinize net bir şekilde açıklayın. Kendinizi duygusal olarak kararsız hissediyorsunuz.

23 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranız giderek düzeliyor. Fakat çok meraklı birini özel ilişkinizden uzak tutmanızda yarar var. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması sizde gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

23 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>