Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatların Önemi Büyük Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile fazlaca vakit geçirmek ve arkadaşlarına vakit ayırmamak bazı gerginliklere sebep olabilir. Aşkta da arkadaşlıklarda da denge kurman gerekecek bugün. O yüzden dikkatli olmalısın.

İş yerinizde çıkacak bir tartışmada açıklama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız telefon konuşmaları sonunda bir takım yeni planlar yapacaksınız.

Parasal konularda doğru kararlar alacaksın. Bazı şeyler gecikmeli olsa da yoluna girecek yavaş yavaş. Sadece daha kendinden emin davranmalı ve masraflarını kendine göre belirlemelisin.

Tembellik yapmayı bir alışkanlık haline getirmiş olabilirsin. Vücudunun daha fazla hareket etmesi için biraz daha fazla çaba göstermen gerekebilir. Sana uygun egzersiz programlarını araştırmak iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer çözmen gereken bir mevzu varsa bugün bu konulara daha fazla yoğunlaşabilirsin. Bazı konularda daha sert davranman gerekebilir. Önemli kararlar almak sana daha iyi çözümler getirecek bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün güçlü sezgilerinizi kullanarak olaylara daha farklı bakış açılarıyla yaklaşmalısınız. Kendinizi ifade etme konusunda bazı zorluklar hissetseniz bile doğu bakış açısıyla yaklaştığınızda sorunların üstesinden geldiğinizi görebileceksiniz. Kendinize güvenin ve adım atmadan önce olayları derinlemesine incelediğinizden emin olun.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene farklılık katıyorsun. Güvenle kalıcı dostluklar edineceksin. Aşk, evlilik, çocuklar gibi konularda disiplinini elden bırakmamalısın. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, artık geçmişi sorgulamanın sana faydası olmadığını fark edeceksin. Bu anlamda ilişkin ve davranışların adına önemli kararlar alabilirsin. Problemli giden bir evliliğin varsa, eşine karşı daha anlayışlı ve bir o kadar da net olmak isteyeceksin. Gün içerisinde kardeş gibi gördüğün kişiyle dertleşeceksin.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmanın değil asıl istediğinizin belli bir seviyede mutluluk ve ilişki olduğunu düşünebilirsiniz. Bu anlamda sosyal ilişkilere açık olacağınız bir gündesiniz. Hem yatırım fikirleriniz hem de tatil gündemleriniz şansınızı katlayabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklıklarda sizi kısıtlayan ve duygusal endişeleri öne çıkaran konular gündeme gelebilir. Zira anlaşmaların hareket kazanması ile sorumlulukların artması mümkün. Başkalarından duyacağınız önerileri ciddiye almak, tek başına hareket etmekten kaçınmak gerekiyor. Yine bu dönemhayatına odaklı zamanlar öne çıkabilir. Üstlerle ilişkilerinizde geçici bir mesafe söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Oğlak burcu, içindeki kuşku gerçeği ortaya çıkarıyor. Aldatan kendini aldatır ilkesi senin için de geçerlidir. Her geçen gün gerçek sevginin farkına varacaksın. Bugün dua ve meditasyon yaparak iç huzurunu bulabilirsin.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin bugün. Genel olarak birlikte aktiviteler planlayıp keyif alacağın ortamlarda bulunmak isteyebilirsin. Yanında seni seven insanların olduğunu bilmek keyfini yerine getirecek.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi net bir şekilde ifade etmek, normalden daha fazla kısıtlama gerektirebilir. Belirli bir konuyu tam olarak anlamış olsanız da, dinleyicilerinize her küçük ayrıntıyı hemen aktarmaya çalışmak, dikkatlerini kaybetmelerine neden olabilir. Birkaç ana noktaya bağlı kalmak, boşlukları daha kişisel bir yaklaşımla doldurmanız için size alan sağlar. Başkalarının istediklerini yapmasına ve düşünmesine izin verirseniz, aynı hakkı kendinize de verdiğinizi göreceksiniz. Bugün sizin için günün konusu hoşgörü olabilir. İnsanların kişisel ve kültürel sınırlarının size o kadar da zarar vermediğini fark ettiğinizde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcılığı yüksek bir gün olabilir. Duyduğunuz şeylerden çok etkilenebilir, çok heyecanlanabilirsiniz. Peki duyduklarınız gerçek mi, yoksa sizin duymak istedikleriniz mi? Söylenen sözler, aksiyonlarla desteklenecek mi? Heyecanla birden harekete geçmek yerine, sakin adımlarla ilerlemek iyi olabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinize daha istikrarlı yaklaşacaksınız. Bazı kararları geciktirme konusunda dikkatli olmalısınız. Partnerinize söyleyeceğiniz sözler, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Ailenizle ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 49" R
Ay
Aslan
12° 41' 43" R
Merkür
Koç
28° 29' 09"
Venüs
Boğa
18° 27' 12"
Mars
Koç
10° 36' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 17"
Satürn
Balık
17° 42' 32"
Uranüs
Boğa
23° 09' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 40"
Lilith
Başak
24° 54' 35"
True Node
Koç
14° 53' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>