Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olumsuz Düşüncelerden Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınız ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiye tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Daha dengeli olmaya çalışın.

Mesleki olarak biraz olsun kendinizi geriye çekebilirsiniz. Ufak tefek problemlere çok fazla takılı kalmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha dengeli ve tutarlı olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Sezgilerinize duydukları güven bazı seçimlerin yapılması konusunda sorumluluğu size bırakabilir. Doğru ve iyi hissettiren bir arkadaş grubuna dahil olmanın verdiği rahatlık, kendinizi açma ve yeteneklerinizi bilerek ilerleme konusunda size büyük kolaylık sağlayacaktır.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatınızda odaklanmanız gereken bazı konular olabilir. Kendinize güveniniz ve kararlılığınız sayesinde hedeflerinize daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Fakat, ani kararlar almaktan kaçınmak ve detaylara dikkat etmek önemli olacaktır. Duygusal anlamda ise, çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Kişisel ilişkilerinizde anlayışınız ile iletişimi güçlendirebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental olarak seni yoran arkadaşlarınla görüşmeme kararı alabilirsin. Kimsenin seni olumsuz etkilemesine izin vermeyeceksin. Uzun yıllardır aynı kurumda çalışan Oğlak burcuysan, yeni işe başlayan biriyle aynı maaşı aldığını öğrenebilirsin. Maddi anlamda daha fazla beklentin olduğunu dile getirmekten korkamayacaksın.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir paylaşım konusunda eksiklerin olduğunu, hikayede boşluklar kaldığını düşünebilirsiniz. Bunu olumsuz bir gündeme dönüştürmek yerine araştırmayı, öğrenmeyi ve netleştirmeyi tercih etmelisiniz. Ailenizin otorite figürlerinin kararlarını, hamlelerini etkileyebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Etki altında kalacağınız durumlar olabilir. Bazı konularda hızlı karar alabilirsiniz. Düşüncelerinizde abartılar olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başardıklarınızın tadını çıkartın ve minnet enerjisinde olun. Pasif bekleme süreci ve planlama doğrultusunda hareket ederseniz sizin için yararlı olacaktır.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için neyin önemli olup olmadığını anlayabilirsin. Kendine biraz zaman ayırmalı ve hayatındaki öncelikleri tekrar gözden geçirmelisin. Birçok gereksiz yükü geride bırakmak ve yarına daha rahat bir adım atmak için bugün daha dikkatli düşüneceksin.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratma, becerilerinizi kullanma, başkalarına neler yapabileceğinizi gösterme, romantizmi deneyimleme, bundan keyif alma ve hayatın birçok zevkinden pay alma konusunda daha güçlü bir dürtüye sahipsiniz. Hayatınıza daha spontane, özgür ruhlu bir yaklaşımı teşvik eden pürüzsüz, destekleyici bir döneme giriş yapıyorsunuz. Çok çalışıyorsanız veya fazla düşünüyorsanız, bu, stresten kurtulmanın ve hayatınıza daha eğlenceli veya yaratıcı aktiviteler eklemenin yollarını bulmanın zamanıdır. Nitekim bugün, işleri halletme arzunuz ile rahatlama ve çevrenize uyum sağlama ihtiyacınız arasında bir çekişme yaşayabilirsiniz. Bir denge oluşturmak şu anda en mantıklısı.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar; uyumlu olmanın ve takımruhunun önemli olduğunu kavrayacağınız bir gün olabilir. Üstlerinizle tartışmayın, ilişkiler geri dönüşü olmayan şekilde kopabilir. Haklı olmaya çalışmayın. Kendinizden eminseniz, bunu kanıtlama ihtiyacı duymayın, haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugünhayatınıza odaklanabilirsiniz ve ailenizle iletişimde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 05" R
Ay
Boğa
20° 31' 41" R
Merkür
Koç
22° 04' 15"
Venüs
Boğa
10° 52' 47"
Mars
Koç
05° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 15"
Satürn
Balık
17° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 48' 33"
Neptün
Balık
29° 08' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 08"
Lilith
Başak
24° 13' 38"
True Node
Koç
15° 20' 26"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>