Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara neden olacaksınız. Geçmiş bir olayla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman, zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

24 Aralık 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüzün ilk önemli görünümü, saat 08:28 itibariyle Ay-Uranüs arasında gerçekleşecek.  Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi farklı bir şeyler yapmaya yöneltiyor. Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, bir lütuf gibi düşünülebilir. Birileri tarafından kıymetli, başarılı, etkin bir kişi olarak görülürsünüz. Bu size moral kazandırır. İyi niyetinizin karşılığı olan geri dönüşler memnuniyet verir. Dostlarınızla bir araya gelecek şekilde bir yılbaşı planlayabilirsiniz. Derinlikli sohbetler hoşunuza gider. Yeni ve etkileyici biriyle tanışabilirsiniz. Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, mecburiyetler, belirsizlikler yüzünden bu saatte kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Aslında her şeyin altından kalkabilecek gücünüz var. Ancak kafanıza bir şeyleri takarsınız. Doluya koysam olmuyor, boşa koysam dolmuyor diye içinizden geçirirsiniz. Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorunlarınızı ele alış biçiminiz bu saatlerde biraz gerilimli olsa da, mantıklı düşünmeniz halinde sakin kalabilirsiniz. Müzik dinleyebilir, meditasyon, yoga gibi faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bütün bunlar size çok iyi gelebilir. Günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

24 Aralık 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınızı keyifle yapabileceğiniz bir gün. Eski dostlarınızla görüşecek, birlikte eğlenceli vakit geçireceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak. Kafanızdaki fikirleri dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

24 Aralık 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Dolayısıyla, yeni bir takım oluşturmaktan veya önceliklerinizi değiştirmekten çekinmeniz için hiçbir neden bulunmuyor.

24 Aralık 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bugün değişen koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları programlamak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki artışlar keyfinizi kaçırabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

24 Aralık 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Mütevazı olmak istemiyorsunuz.

24 Aralık 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler vehayatınızda sahip olduğunuz değerleri geliştirip, daha çok çaba sarf ederek, varolan yaşam koşullarınızı daha iyi bir hale getirme arzusu içinde olacaksınız. Yeteneklerinize yönelmek, kariyerinizle ilgili çalışmalara ağırlık vermek ve özel hayatınızda istediğiniz kişilerle iletişim kurabilmek için ideal bir gün. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine dek yapmanız fayda sağlayacaktır

24 Aralık 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğiniz adına alacağınız kararlar bereketli olacak. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız tatil planları sizi heyecanlandırabilir. İşlerinizi düzgün bir şekilde tamamlayacaksınız.

24 Aralık 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda kavgalar, gerginlikler, baskılara karşı dikkatli olun. Bugün kazalara ve yaralanmalara oldukça açık olabilirsiniz, sağlığınızı riske atabilecek her türlü riskli girişimlerden uzak durun. Gereksiz kaprislerle özel hayatınızda krizler yaratmayın. Maddi konularda, banka ve kredi işlerinde sinirlerinizi bozabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

24 Aralık 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

24 Aralık 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 08' 33" R
Ay
Akrep
09° 40' 03" R
Merkür
Boğa
08° 13' 19"
Venüs
Boğa
27° 23' 15"
Mars
Koç
16° 07' 48"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 06"
Satürn
Balık
18° 11' 27"
Uranüs
Boğa
23° 35' 14"
Neptün
Balık
29° 28' 06"
Plüton
Kova
02° 01' 15"
Chiron
Koç
21° 47' 30"
Lilith
Başak
25° 42' 54"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 21/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>