Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Oldukça yoğun bir gün seni bekliyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Son zamanlarda duygusal hissediyorsun. Bugün bu hissin fantastik bir enerji tarafından silkelenebilir ve ayaklarını yerden kesebilir. Elindeki meselelere farklı bir açıdan bakabilmek için kısa süreliğine de olsa havalanmanda sakınca yok. Güçlü, zorlayıcı enerjiler ise bir projeyle ilgili seni arkana yaslanıp sakinleşmeye ve sorumluluğu bir başkasına devretmeye itiyor.Bugünün enerjileri herkesin duygularını körüklüyor olacak. Her türlü kavga ya da tartışmada yer almaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Birisinden tavsiye istediğinizde zılgıtı yemeniz kuvvetle muhtemel. En iyisi bugün mümkün olduğu kadar kendinizi insanlardan uzak tutmak ve bu akşamı yalnız başınıza biraz kitap okuyarak geçirmek olabilir. Yarın sular durulacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

24 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

05:49-08:58 arasında Ay, boşlukta ilerliyor. 08:58 olduğunda Akrep burcuna geçiş yapıyor. Öğlen oluşan Venüs ve Jüpiter kavuşumuyla birlikte hayatınızda hem fiziksel hem psikolojik olarak daha güzel bir evreye adım atacaksınız. Akşam itibariyle Mars ve Uranüs karşıtlığının yaşanmasıyla ani olaylar karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınızda da şansınızı zorlamamalısınız.

24 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakında çok etkileneceğiniz bir yolculuk yapabilirsiniz. İlk tanıştırıldığınız günden bu yana, yakınlaşma fırsatı bulamadığınız birilişkinizle, çok ortak yanlarınız olduğunu fark edeceksiniz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesin memnun göründüğü ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere öykünmenizi, aile bağlarına biraz kuraldışı bakışınız, karşılıksız bırakıyor.

24 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı doğru yönlendirmek için pratik çözüm arayışında olabilirsiniz. Eğitim ya da seyahatle ilgili konular bugün gündeminizde olabilir. Yeteneklerinizi hissedeceğiniz ve aslında olumsuzluklar içinde ne kadar iyi yeteneklere sahip olduğunuzu da göreceksiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evdeki konulara, ilişkilere özen göstermelisiniz. Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade etmek ve kuvvetli bir hitabetkonusunda kapıların size açılmasına yardımcı olurken önünüzü görmenizde de büyük yardım sağlar.

24 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte manevi, ruhsal, mistik ve spiritüel konulara ilginiz artabilir, bu konularda kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızla ilgili duygular öne çıkabilir, rüyalarınız ve sezgileriniz daha güçlü, yönlendirici ve yol gösterici olabilir. Manevi duygularla zenginleştiğiniz bir dönem başlıyor.

24 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat planlarınız kaos içinde olabilir. Bu yüzden bugün için planladığınız gezileri ertelemenizde fayda var. Bunun yerine şehir içinde kalıp sakin bir gün geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, bilinçaltınızla derin bağlar oluşturacak kişilerle tanışmanızı sağlar.Mistik grupların çalışmalarına katılabilirsiniz. Gönüllü kuruluşlarda çalışarak ihtiyaç duyanlara yardım elinizi uzatmak sizi rahatlatır. Dernek faaliyetlerinde başarı gösterirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

bugünlerde sosyal çevreniz hareketli ve biraz da tartışmalara açık. Aşk alanında hızlı çekimler yaşanabilir ancak kalıcılığı pek garanti değil. Manevi anlamda güçlü olduğunuz, desteklendiğinizi bildiğiniz zamanlar.

24 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sevdiklerinin senden beklentileri biraz şaşırmana neden olsa da sonrasında ne yapacağını bilerek ve kararlılıkla ilerleyebilir, hatta bütün ilişkilerini düzene sokacak farkındalıklar geliştirebilirsin. Bugün toplumsal alanda fazlasıyla göz önünde olabilir, ancak kendini zorlu bir rekabet içinde bulabilirsin.

24 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 53" R
Ay
Terazi
14° 56' 19"
Merkür
Boğa
05° 16' 18"
Venüs
Boğa
24° 52' 49"
Mars
Koç
14° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 15"
Satürn
Balık
18° 03' 46"
Uranüs
Boğa
23° 28' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 31"
Lilith
Başak
25° 29' 20"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:34

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>