Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygu Terazini Kontrol Etmekte Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Bugün bütün bu telaşın ne hakkında olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum etrafınızdaki insanların hiçbir şey yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Bu melodramada doğru çekilmediğinizden emin olun. Olası yanlış anlamalar için açıklama yapın ve gerçeği gördüğünüz gibi ortaya çıkarın. Başkalarının cephe arkasına gizlenmelerine izin vermeyin ve aynı şeyi yapmadığınızdan emin olun. Herkesin nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Birisinin seni çok sabırsız olman sebebiyle azarladığını duyan kişilerin yüzüne bir gülümseme gelebilir; çünkü sabırsızlık senin burcunun ayrılmaz parçası. Tabii bu sakinleşmeyi deneyemeyeceğin anlamına gelmez! Yaşananları düşünürken, birden fazla bakış açısı benimsemeye çalış. Eğer yapmazsan, ilerleme göstermekte başarısız olmanın yanı sıra bir de üstüne üstlük geriye gideceksin.Bazı zamanlar fikirlerinizi çok güçlü dile getirebiliyorsunuz. Bir konuda tutkulu hissettiğinizde, hiçbir şey ve hiç kimse sizi zapt edemez! Bugün sizi heyecanlandıran bir davayla ilgili sesinizi çıkarmak gelebilir içinizden. Politik ya da sosyal bir mesele sizi çekebilir. Düşüncelerinizi savunmaktan korkmayın. Özgün bakış açınız diğer insanlar için de aydınlatıcı olabilir. Öncülük etmeye var mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aylardır bekleyen o ev işlerini halletmenin tam zamanı. Belki dolaplarınızı düzenlemenin ve artık giymediğiniz kıyafetleri bir hayır kurumuna vermenin zamanı gelmiştir. Ya da belki eski duvar kağıtlarını soymak ve duvarları tekrar süslemek gibi daha zorlu bir şeyler yapmak istersiniz. Bugün kendinizi büyük bir projeye kaptırmanız durumunda, sizi çok büyük bir tatmin duygusu bekliyor olacak.

19 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Aslan burcunda ilerleyişini sürdürüyor. Ay'ın Venüs sonra Jüpiter ile kurduğu uyumlu kontaklar sayesinde bugün maddi olarak yükselişe geçebilirsiniz. Paranızın bereketinin arttığı, borçlarınızı kapattığınız bir gün yaşayabilirsiniz. Mars bu sabahtan itibaren Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye enerjinizi dostlarınıza harcayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz evde oturmak yerine yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 2020 yorumları için tıklayınız.

19 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ruhsal halini kontrol etmekte zorlanacaksın. Radikal kararlar almaktan kaçınabilirsin. Kendi hayatınla ilgili kafan karışık olabilir. Kendine kardeş kadar yakın bildiğin bir dostundan yardım isteyebilirsin. İş değiştirmeyi düşünüyorsan, ilk adımı bugünlerde atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişteki ilişkine tekrar şans vermek isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, sorunlarla tek başına göğüs gerdiğini hissedebilirsin. Eşinin atacağı adımlara göre hareket etmeye karar vereceksin. Aile içerisinde maddi konular ve sorumluluklar gündemde olabilir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı davranman, önemli olacak.

19 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda biri varsa ciddi adım atmak isteyebilir ve evlilikle ilgili düşünceleriniz gündeme getirebilirsiniz. Ama bunu yaparken içinizde bazı kaygılar söz konusu olabilir. Aynı zamanda var olan ilişkinizde bazı kopuşlar içinde de olabilirsiniz. Bu hikayenize göre değişim gösterecektir.

19 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Finansal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleodaklı açılımlarda farklı insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Maddi anlamda bereketli olmasanız da pratik zekanız ile sorunların üstesinden gelebileceksiniz

19 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizde kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı olan tutumunuzu biraz daha pozitif hale getirmenizi öneririz. Böylelikle daha güzel bir ortam oluşturabilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların gizemli kapalı yönlerini çözmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüz öne çıkabilir. Konsantrasyon gereken işlerde başarılı olabilirsiniz. Ancak kendinizi zihinsel olarak da çok yormamaya özen gösterin.

19 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanız bazı konularda karışmış olabilir. Sorunlarınızı çözemediğinizde biraz kendinize zaman tanıyıp, akışına bırakın. Bazen sürekli aynı pencereden bakmak insanı çözümsüzlüğe sürükleyebilir. Kariyer hayatınızda çok enteresan gelişmeler oluyor. Entrikalara seyirci kalmak yerine fark edip aksiyon almanız gerekiyor.

19 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; önümüzdeki günlerde karar verdiğin hedeflerine ulaşmak konusunda hırslı ve derin bir strateji ile hareket edebilirsin. Kontrol ve rekabet isteğin artarken, başarılı olman ve destek görmen mümkün. İçsel coşkularının seni yönlendirmesine izin verebilirsen, gün içinde değişen koşullara uyum sağlayabilir, şüphelerinden uzaklaşabilirsin.

19 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 11" R
Ay
Boğa
17° 18' 48" R
Merkür
Koç
21° 52' 30"
Venüs
Boğa
10° 36' 22"
Mars
Koç
05° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 07"
Satürn
Balık
17° 13' 44"
Uranüs
Boğa
22° 47' 46"
Neptün
Balık
29° 07' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 25"
Lilith
Başak
24° 12' 09"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>