Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişiklikler İle Karşı Karşıya Kalacağın Bir Gündesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Son zamanlarda, aşk,veya ailevi bir durumda bir şeylerin nasıl olması gerektiği konusunda kafanızda tuhaf senaryolar oluşturuyor olabilirsiniz. Muhtemelen bu senaryolar, yapacaklarınızla ilgili çok daha temelli ve analitik bir yaklaşım sergilemeniz gerektiğini keşfettikçe gerçeklikle çelişecek.

Bugün fiziksel benliğinizi mükemmelleştirmek için hazır olabilirsiniz. Sağlığınızı iyileştirmeyi umuyor olabilirsiniz. Enerjiniz son zamanlarda düşükse, daha fazla vitamin almaya başlamak isteyebilirsiniz. Beslenme seviyenizi arttırarak, daha fazla fiziksel olarak aktif olmak için gerekli enerjiye yakında sahip olacaksınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca spor salonunda yeni bir antrenman programına başlayabilirsiniz. Ya da bisiklete binmek veya koşu yapmaktan hoşlanabilirsiniz.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kaynaklarını boşa harcama. En kesin ve emniyetli yolu tercih et. Seni eyleme teşvik eden kuvvetli bir güç mevcut; fakat çok da inatçı bir tutum sergilememelisin. Bu sadece senin desteğine güvenen ve inanan insanların senden uzaklaşmasına yol açar. Eski ve yeni arasında sağlıklı bir denge oluştur. Değişime ise her açıdan açık ol. Esnek bir tutum benimse.Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, öğlene kadar boşlukta kalıyor. Saat 11:45 itibariyle İkizler burcuna giriş yapıyor. Çalışma hayatınızın öncelik kazanacağı bir süreçte olacaksınız. Alacağınız güzel haberlerle kariyerinizde bir basamak daha atlayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda da bugün daha olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklenmedik haberler alacaksın. Özelliklehayatınla ilgili büyük bir değişim yaşayabilirsin. Bağlı olduğun müdür ya daarkadaşların ile ilgili değişiklikler olabilir. Olumlu duygularını aşağı çekmeye çalışan kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan stresini yakınlarından çıkarmamaya dikkat et! Sevgilisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişinin mesajı, ona olan hislerini tekrar canlandırabilir. Yakın arkadaşının sorunlarının çözüme kavuşması içine su serpecek. Sosyal medyadaki bazı paylaşımlar, kendine daha fazla zaman ayırman gerektiği konusunda uyarıcı bir nitelik taşıyabilir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınızla ilgili geçici aksiliklerle ilgilenebilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Sorun çözme ve gelişen sorunlara yeni yaklaşımlar getirmenizle oldukça başarılı işlere adım atabilirsiniz. Bir konuya takılı kalmayın.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapabilirliklerinizi görmek önünüzdeki günler için size cesaret verecek. İşinizde somut adımlar atabilmek için şartları bugünden edinmeye başlayabilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize karşı sessiz ve sakin kalmaktan artık yorulmadınız mı? Siz de bir bireysiniz ve onunla her konuda aynı fikirde olamazsınız. Artık kendi değerlerinizi ve düşüncelerinizi savunmanın tam zamanı.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün'ün zorlu etkileşimi gizli ilişkilerin açığa çıkmasına neden olur. Eskiden yaşadığınız ilişki kalıpları tekrar önünüze çıkar. Yeniyi her zaman dikkate alıp eskiyi geride bırakmak en doğrusu olacaktır. Sanatçı yönünüzü gerçekleştirmek için vakit kaybetmeyin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü her zaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızdaki değişim, dönüşüm ve beraberinde gelmeye başlayan büyümeyi hissedebiliyor musunuz? Hissedemiyorsanız bile yakında hissedeceksiniz. Bir iki gündür yaşadığınız değişiklikleri, etrafınızda olan olayları düşünüp incelemenizi istiyorum. İşaretler size ne söylüyor?

13 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; seni mutlu edecek ortamlarda bulunmak isteyebilir, sevdiklerinin yanında kendini güvende hissedebilirsin. Aldığın kararları uygulamadan önce sabırlı davranarak, araştırmalar yapabilirsin. Öğleden sonra tempon hızlanabilir,yoğunluğun artabilir, birçok görüşme ve toplantıya katılabilirsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>