Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aradığın İtici Güç, Sevdiklerinin Desteği Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Şu anda ailesel sorumluluklar sizi çok meşgul ediyor olabilir. Bugün çocuklarınızla vakit geçiriyor, onları farklı aktivitelere yönlendiriyor ve kişisel işlerinizi halletmeye çalışıyor olabilirsiniz. Şu an her şeyle ilgilenecek zamanınız olmayabilir bu yüzden sadece önemli şeylere odaklanın. Bu arada, bugün çok neşeli bir gün olacak. Çocuklarınızla şarkı söylemeyi veya sevgiliniz/eşinizle yakınlaşmak eğlenceli olabilir.

Düşüncelerinizde, yaşamınızın hemen hemen her yönünü etkileyecek bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Her zaman sorgulayarak ve gelişerek, bakış açılarının sürekli olarak değiştirilmesini gerektiren zor konular üzerinde çalışıyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen eski yöntemlerden vazgeçip kendinizi yeni düşünce biçimlerine açmaktan çekinmeyin. Şimdi yeni bir düşünce dalgasını düşünmek için müthiş bir zaman. Tamamen yeni bir gerçekliği açığa çıkardığınızı fark edeceksiniz.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Bugün en iyisi kendini akışa bırakmak. Gün çabucak geçebilir. Sen de devamlı hareket halinde olabilisin. Mümkün mertebe bu hıza ayak uydur; ama sağlıklı bir öğün yaptığından ve bir güne bir ton şey sıkıştırmadığından da emin ol. Genel olarak, günün temposundan olumlu şekilde etkileneceksin.Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:17'yi gösterdiğinde bugün Ay, Boğa burcuna geçiyor. Sizler için şans dolu bir günün başlangıcı oluyor. Beklentinizden daha güzel gelişmeler yaşarsanız şaşırmayın. Çocuklarınız da sizleri sevindirecek durumlar yaşatabilir. Sabah ayrıca Ay-Uranüs kavuşumu sayesinde aşk hayatınızda güzel sürprizler yaşamaya hazır olun. Partneriniz yüzünüzü güldürebilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik zekân, olayları çok çabuk çözebilmene neden oluyor. Bugün, her şeyin en iyisini bekliyor ve karşı tarafın inatçı tavırlarından rahatsız oluyorsun. Genel anlamda kendine odaklanacağın bir gün yaşayacaksın. Kendi işini yapan fakat bir süredir maddi sıkıntı yaşayan bir Oğlak burcuysan, toparlanmak adına banka kredisine başvurabilirsin. Ailenin hemen her konuda desteğini görmek, hayata daha sıkı bağlanmanı sağlayacak. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesiyle kısa bir gezi programlayabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, toplumsal sorunları ele alacağın çalışmalara başlayabilirsin. Dahil olduğun her konunun kusursuz olmasını istemen beklentilerinin de artmasına neden olacak. Zihin yorgunluğundan arınmak adına kendini hayatın akışına bırakmanda fayda var.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır hayalini kurup beklediğiniz finansal başarıların olmaması ihtimali sizi oldukça korkuturken aynı zamanda da depresif hissettirebilir. Olaya daha yapıcı yönden bakmalısınız. Her şeyin olması gerektiği zamanda olacağını unutmayın ve sakin kalın.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma hissedebilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli olduğunuz ve ağır bir şekilde hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Bazı konularda öfke patlaması yaşamamak için sessizliğinizi koruyorsunuz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla yaşadığınız iletişim problemi yavaş yavaş ortadan kalkacak. Bu durum önümüzdeki birkaç gün için de aynı pozitiflikle devam edecek. Bu fırsatı kaçırmayın.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ile sosyal çevrenizde sizi şaşırtacak bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerin farklı bir yönünü görmek sizi zorlayabilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş ve Merkür bugün birlikte seyrederken sosyal iletişim öne çıkıyor. Arkadaşlarınızla düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşma konusunda kendinizi motive ve istekli hissedebilirsiniz. Ancak iletişim problemlerine özen göstermeyi ihmal etmeyin.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş veya sevgili ile samimi görüşmeler ve neşeli konuşmalar size iyi gelir. Disiplinli mali görüşmeler olumlu devam edecek.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 06" R
Ay
Terazi
13° 19' 49"
Merkür
Boğa
05° 04' 58"
Venüs
Boğa
24° 42' 53"
Mars
Koç
14° 28' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 21"
Satürn
Balık
18° 03' 15"
Uranüs
Boğa
23° 27' 42"
Neptün
Balık
29° 25' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 07"
Lilith
Başak
25° 28' 26"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>