Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Temkinli Adım Atarken Bile Bastığın Yere Dikkat Etmen Gerekiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün yeni bir sosyal gruba katılmayı düşünebilir ve monotonluktan sıkılmış olabilirsiniz. Sürekli aynı arkadaşlarla zaman geçiriyorsanız, bazı şeyleri körüklemek için iyi bir gün olabilir! İlgi alanlarınızı paylaşan bir kulüp veya topluluk grubuna katılın. Kafa denginiz olan insanlarla tanışın ve utangaç olmayın. Doğal mizah anlayışınızın bugün insanları cezbetmesine izin verin.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Yeni bir şekilde iletişim kurmak konusunda ilham alabilirsin. Kendini ifade etme yetin ön plana çıkacak ve mizah anlayışın patlama yaşayacak. Komediden hoşlanıyosan amatör komedi gecelerine katılabilirsin. Yaşadıklarına dayanan, iyi bir materyal üretebilirsin. Yazmak ya da kamu önünde konuşmak gibi şeyler düşünüyorsan, enerji bugün sana destekler sunuyor olacak.İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

12 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Boğa burcunda sürdürüyor. 18:47'den yarına kadar Ay boşlukta kalıyor. Saat 16:34'te Boğa burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Merkür retrosunun etkisi altında olan bu dolunayda, aşk hayatınızda sinirleriniz gergin olabilir. Aniden verdiğiniz tepkilerle partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun sebebi Merkür retrosundan ötürü birbirinizi yanlış anlamanız olabilir. Sizin de kulağınıza gelen şeyler olursa dedikodulara inanmayın. Çocuğunuzla ilgili de iletişim sorunları oluşabilir. Dolunayın güzel yanları da var. Özellikle sizler kendinizle ilgili hedeflerinize bu dolunay sayesinde bir anda erişebilirsiniz. Hayalleriniz gerçek olabilir. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

12 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer işlerinle alakalı kaygılı davranmak yerine görüşmelerini ertelemeden üzerinde dursan, sana çok daha faydası olacak. Küs olan arkadaşlarını bir araya getirmek ve arabulucu olmak isterken, suçlu pozisyonuna düşebilirsin. Dikkatli davranmanda fayda var. Hiç tahmin etmediğin kişilerin seni bir anda gardlarını almaları karşısında oldukça şaşıracaksın. Aileni, huzursuzluk yaratan akrabalarından uzak durmaları konusunda uyarabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planları yapabilirsin. Anne ailesinde çıkacak sorunlar, fazla korumacı konuşmalar yapmana neden olabilir. Yeme düzeninde değişiklik yaparak, hafiflediğini hissedeceksin.

12 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili olmasını istediğiniz planlar beklediğiniz doğrultuda gerçekleşmeyebilir. Belki doğru yerden doğru beklenti içerisine girmediniz. Bu yüzden yeniden temel konular üzerine dönmeli ve yeni planlar gerçekleştirmelisiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma hissedebilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili konularda ciddi düşünebilir ve bu sebepten de partnerinizi biraz ürkütebilirsiniz. İş konularında da stabilize giden bazı olaylar sizi yorabilir

12 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek Boğa burcundaki dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyunca aşk ilişkileri, flörtler konusunda istikrar arayacaksınız. Ayrıca çocuklar alanında uzun vadeyi düşünen adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları başarılarınızı görmezden geliyor, yolunuza taş koymaya çalışıyor ve hatta sizi taktir etmeye tenezzül bile etmiyor olabilirler. Bunların hiçbiri sizin için bir anlam ifade etmemeli. Siz başardığınız en küçük şeyler için bile kendinizle gurur duymaya devam edin.

12 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay, size eğlence, hobi, sosyal yaşam ve aşk alanında kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Kendinizi baştan aşağı yenilemek, ruhunuzu neşe ve huzurla doldurmak için bu dolunay enerjisinden en yüksek düzeyde faydalanın. Yiyin, için, gezin, aşık olun, yeni bir hobi edinin.

12 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor. Bugünlerde bir sevinciniz var. Bu sevincin, onu ikiye katlayabileceğiniz gibi bir özelliği de olabilir.

12 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün gerçekleşecek dolunay, yaşamdan aldığın keyiflerle ilgili belli bir farkındalık sağlamana neden olabilir. Seni neyin mutlu edeceğini daha fazla düşünmeli, somut kararlar alarak harekete geçmelisin. Sevdiklerinin tavır ve açıklamaları içindeki şüpheleri giderebilir.

12 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>