Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fikirlerin ve Sözlerin Seni Farklı Ortamlara Sokabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Yakınınızda kalem ve kağıt bulundurarak patent ofisinin numarasını aldığınıza emin olun. Oldukça devrim yaratabilecek son derece özgün fikirlerle ortaya çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen elektronik cihazlar daha fazla ilginizi çekiyor. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair çarpıcı gözlemler yapma gücünüz var. Bu durum evinizdeki bir cihazın verimliliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda parlak bir fikirle sonuçlanabilir.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Bugün sizin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendinizi çok fazla zorluyor ve hissiz bir robot gibi yaşamınızı sürdürebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu çok da gerçekçi bir tutum değil çünkü siz Zodyak'ın en hassas burçlarından birisiniz. Dengeyi bulabilmek için uyum ve sevgiye ihtiyaç duyan birisiniz. Bugün biraz daha fazla dinlenip kendinize özen gösterin, olumlu tutumdaki kişilerle sohbet edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

15 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, ilerlemesini akşama kadar İkizler burcunda devam ediyor. Ay'ın Mars ile yaptığı güzel açıyla birlikte sizler de stresliortamınızda bugün artık başarılar elde ediyor olacaksınız. Fiziksel olarak da üstünüzdeki düşük enerji kalkıyor. Saat 14:39-19:14 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. 19:14'te ise Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bu zamanla birlikte ilişkinizde romantik anlar yaşayacağınız bir akşamda olacaksınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem organizasyon hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin. Bir sürediryerinde hissettiğin gergin havadan rahatsız olabilir, olaylara dâhil olma ihtiyacı hissedebilirsin. Fikirlerin, yeni insanlar ile tanışmana ya da kaynaşmana neden olabilir. Eğer çocuğu olan bir Oğlak burcuysan, çocuğunun eğitimiyle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde bir yakınından alacağın sağlık sorunu, seni de epey kaygılandıracak. Her kafadan bir ses çıkması seni zor durumda bıraksa da sükûnetini korumayı tercih edeceksin. Görünüşünde değişiklik yapmaya karar verebilir, denemediğin tarzda kıyafetler alabilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda oluşan dengesizlikleri radikal kararlarla çözmek isteyebilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı yok etmek ve geleneksel yaklaşımlarınızı kırıyor olmak sizlere yeni bir başarı getirebilir.

15 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği almanız gerekebilir. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toprak durağanlığını biraz üzerinizden atmalı ve hayata karşı esnek olabilmelisiniz. Olayları mantık süzgecinden geçirmektense akışa bırakmalısınız

15 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kabuğunuza çekildiğiniz bir gün. Diğer insanlara göstermekten kaçındığınız tarafınız aslında en güzel özelliklerinizi barındırıyor. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızla karşılaşmanız ve birlikte sohbet etmeniz kendinizi ona rahatlıkla açmanızı sağlayacak.

15 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay sayesinde artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

15 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı her zaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gökyüzünün yorucu etkisi bu dönem biraz maddi dalgalanmalar yaşamanıza sebep olabilir. Dostlarınızdan beklediğiniz destek karşılıksız kalabilir. Kariyer hayatınız önemli bir dönemeci geçmek üzere. Sükunetinizi korumaya çalışın. Ailenizle, evinizle ilgili ani gelişmelere aşırı reaksiyonlar gösterebiliyorsunuz.

15 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde son günlerin koşturmasının sonuçlarını almak isteyebilirsin ancak işler hâlâ tam anlamıyla istediğin gibi gitmiyor olabilir. Öğleden sonra Ay'ın karşıt burcunda hareket etmeye başlamasıyla sorumlulukları üstünden atıp başkalarının senin yerine karar almasını isteyebilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 43' 03" R
Ay
Boğa
13° 16' 47" R
Merkür
Koç
21° 38' 02"
Venüs
Boğa
10° 15' 51"
Mars
Koç
05° 30' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 11"
Satürn
Balık
17° 12' 24"
Uranüs
Boğa
22° 46' 48"
Neptün
Balık
29° 07' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 31"
Lilith
Başak
24° 10' 18"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>